dissabte, 28 de setembre del 2013

2a Jornada. La Convocatoria

Veterans Sant Sadurní Atl.- FC Masquefa

Avui a partir de les 16:00 h. a La Triola es juga el partit corresponent a la 2a jornada de la 2a divisió del Campionat de Catalunya de Veterans. Després de guanyar 1 a 6 enfront el FC Casablanca en la 1a jornada, el Sant Sadurní Atlètic intentarà guanyar el seu primer partit a casa, on l'any passat van guanyar tots els partits, exceptuant el jugat enfront el Capellades on va cedir un empat a 1. Així doncs queden convocats els jugadors dels Veterans Sant Sadurní Atlètic a les 15:00 h. al camp de futbol de La Triola. El partit, com hem dit abans començarà a les 16:00 h. i podreu seguir-lo a Twitter, a través de @VeteransAtl i, evidentment, venint al camp a veure en directe l'equip renovat del Sant Sadurní Atlètic.


El Rival

El Masquefa ha pujat de categoria aquest any, tal com ha fet el Sant Sadurní Atlètic, ocupant la 6a posició a la classificació. Aquest any han pujat de categoria 8 equips per qüestions organitzatives. En la passada campanya, en els dos enfrontaments que van disputar aquest dos equips, el balanç va ser d'un 3 a 3 a camp del Masquefa i d'un ajustat 1 a 0 al camp de La Triola. En la passada jornada, el Masquefa va perdre a casa enfront el Santboià per 1 a 3, ocupant així la 13a posició. El Sant Sadurní Atlètic, per la seva banda, va aconseguir el liderat de la classificació gracies a la seva amplia victoria al camp del FC Casablanca per 1 a 6. Així doncs tot esta servit perquè aquesta tarda es vegi un gran partit a Sant Sadurní. El Masquefa voldrà aconseguir els tres primers punts de la temporada i el Sant Sadurní Atlètic intentarà continuar ocupant la primera plaça i fent del fortí de la Triola un element important durant aquesta temporada. A partir de les 16:00 a La Triola. No hi falteu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.