La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 6 FC Masquefa 1

Veterans Sant Sadurní Atlètic va formar amb: Cruces, Isco, Nene, Guerre, Piti, Lorente, Jaume A., Joan A., Mora, Marco i Cantarero. I també amb: Lipo, Dei, Antonio C., i Patxi.

FC Masquefa va formar amb: Bonet, Ferrer, Ordiales, Sánchez, Sirvent, Estragues, Milanes, Marquez, Jbilou, Gutiérrez i Alvarez. I també amb: Mateu, Bouza i Martínez.

Arbitre: Bel Yamin El Baraka. Va estar correcte durant tot el partit malgrat que va evidenciar alguna falta de coneixement del reglament.

Gran partit del Sant Sadurní Atlètic dissabte passat, que va demostrar el perquè de la seva posició a la classificació, mostrant un joc viu i de toc, sobretot en la segona part on van marcar 5 dels 6 gols que van aconseguir fer pujar al marcador. Al min. 1, Javi Lorente s'emporta una pilota amb el taló i passa a Mora, aquest dispara però el seu xut surt llepant el pal a la dreta de la porteria. Al min. 6 va estar a punt de pujar el primer gol al marcador a causa d'una cessió complicada de la defensa del Masquefa al seu porter. La pilota picava al pal i el porter la intentava agafar. L'arbitre va decretar falta indirecta dins de l'àrea. El Sant Sadurní Atl. va llançar la falta sense encert i no va poder aconseguir marcar. El partit discorria amb molt de joc al mig del camp i fins al min. 25 no es va obrir el marcador a favor del Masquefa. Passada en possible fora de joc, el davanter masquefí controla la pilota i encara a Cruces, dribla al porter i marca a plaer el que significava el 0 a 1. Un parell de minuts mes tard, Jaume A. entra per la banda dreta i fa una centrada xut que rebutja el porter a corner. Al min. 39, Nene pica una falta a la frontal però el seu xut marxa alt per sobre del travesser. Al min. 42 arribava el premi per al Sant Sadurní Atl. Jugada trenada entre Lorente, Marco i Cantarero que rep la pilota i creua a l'esquerra marcant així el gol que significava l'empat amb el que s'arribaria a la fi de la primera part.

A la represa tot va canviar. El Sant Sadurní Atlètic va fer una gran segona part i al minut 50 l'arbitre xiulava penal per mans dintre de l'àrea del Masquefa. Patxi s'encarrega de picar i marca el 2 a 1. Als minuts següents el domini de l'equip local era evident i es succeïen les oportunitats fins que en una d'aquestes Cantarero rep la pilota i creua davant la sortida del porter del Masquefa, amb un recurs de futbol sala i marca el 3 a 1. Al min. 64 tornava a funcionar les combinacions i despres d'una jugada trenada de banda a banda, Marco encarava al porter i feia el 4 a 1. El Masquefa a la segona part no va existir, segurament perquè el joc de l'equip local era acaparador. Al min. 80 arribava una de les millors jugades del partit. Jaume Agustí comença la jugada desde la banda dreta, passa a Marco i en dos tocs la pilota ja estava a la banda esquerra, a les botes de Cantarero que amb una passada per davant de la defensa feia arribar la pilota a Jaume Agustí que encarava el porter i el aconseguia superar. 5 a 1 i fins al final va ser un recital de control de l'equip local que encara aconseguiria un gol mes al min. 89 quan Marco rebia una passada al forat que aprofitava per encarar i marcar el 6 a 1. Final del partit i primers 3 punts a la Triola davant d'un equip complicat. Propera jornada visita a Vic, dissabte 5 d'octubre a les 17:00 h.