divendres, 18 d’octubre del 2013

La Crònica

Vic 58 1 Veterans Sant Sadurní Atl. 1

Vic 58 va formar amb: Alsina, Hidalgo, Padrós, Clota, Trabal, Marso, Cunill, Puigdomenech, Mohamed, Casanovas i Hassan. I també amb: Tell, Collell i Campas.

Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Jero, Antonio C., Guerre, Dei, Joan A., Mora, Pitu, Lorente, Escobar, Patxi i Cantarero. I també amb: Cruces, Pedro G. i Chus.

Àrbitre: Joan Ureña Ramos. Va estar encertat en l'expulsió per doble groga de Pedro G. i en canvi va es va equivocar en no expulsar un jugador del Vic que va fer una falta a la frontal quan era l'ultim defensa. Un bé just.

El Sant Sadurní Atlètic viatjava a Vic molt mermat de jugadors a causa de la coincidencia del partit amb el Cavatast i encara així, els jugadors que s'hi van desplaçar van fer un molt bon paper, malgrat no poder-se endur la victòria. Al min. 7 el Vic feia el seu primer intent en un xut fluix que aturava Jero sense gaires complicacions. Tot seguit el Sant Sadurní Atlètic es despertava i tenien dos jugades per obrir el marcador però ni Escobar ni Patxi aconseguien fer-ho. Al min. 10, l'atac del Vic guanya l'esquena a la defensa sadurninenca però el davanter local no aconsegueix estar encertat de cara a porteria. Tot seguit, pilota centrada desde la cantonada de corner i Escobar, que tornava després d'uns mesos sense jugar per un trencament de peroné, aconsegueix rematar de cap, la pilota queda morta i Cantarero intenta superar per alt al porter però la pilota marxa per sobre del travesser. Al min. 14, Escobar de nou, amb una arrencada de força com les que només fa ell, arriba davant del porter i marca el primer gol del Sant Sadurní Atlètic, superant el porter per la seva dreta. El Sant Sadurní Atl. dominava i les coses semblaven que s'encaraven bé. Al min. 23, falta llunyana llençada per Dei ajustada al pal però el porter, en una gran estirada, envia la pilota a corner. Al min. 27, xut llunyà del Vic que va a parar al travesser, bota a terra i un davanter viguetà marca en segona jugada de cap. A partir d'aquí el Sant Sadurní Atlètic, que fins aleshores avui jugat un molt bon partit, es desdibuixava i al min. 40, falta a la frontal per al Vic però la pilota marxa alta per sobre de la portería de Jero. La següent jugada podria haver estat clau per l'esdevenir del partit. Chus es agafat a la frontal per l'ultim home del Vic quan ja encarava al porter. L'àrbitre es va fer el boig i no va veure ni tan sols falta a la jugada. Així es va arribar a la mitja part.

La segona part va ser mes moguda. Al min. 47, Patxi desde fora de l'àrea prova sort però el seu xut marxa a la dreta de la porteria. Al min. 51, falta a la frontal sobre Patxi. Pica Lorente però el seu xut es aturat per porter local sense problemes. Al min. 55, xut llunyà del Vic que surt alt. Al min. 57, falta sobre Pitu a la frontal. Xut de Cantarero que marxa a l'esquerra de la porteria local. Al min. 61 el Vic va tenir una gran oportunitat que no va aconseguir materialitzar per ben poc. Internada per la banda esquerra fins a la línia de fons, passada endarrere i remat a fora, ajustat al pal esquerra de la porteria defensada per Jero. Al min. 64 va arribar la jugada de mala sort del partit. Pedro G. fa una falta i rep la tarjeta groga. En el llançament de la falta el mateix Pedro es posa a la tanca, amb tant mala sort que la pilota li pica al braç que tenia desenganxat del cos. Segona groga i el sadurninenc es perdia lo que restava del partit i deixava el seu equip amb un home menys. Això, en contra de lo que es pot pensar, va esperonar l'equip visitant que van jugar els seus millors minuts, juntament amb la primera mitja hora de la primera part. Al min. 80 centrada desde l'esquerra i Pitu entra al primer pal però la pilota marxa a la dreta de la porteria. Tot seguit falta per mans d'un defensa del Vic però Patxi llança la falta i la pilota pica a la tanca. Al min. 85, Escobar passa a Cantarero que per l'esquerra creua massa la pilota. Al minut següent, xut de Patxi abaix però refusa el porter, després Mora agafa el rebuig i xuta massa alt. I al min. 89, Cantarero la tornava a tenir però tornava a creuar massa la pilota. Final del partit on tots dos equips van donar per bo l'empat després de lo que s'havia vist dins el camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.