dissabte, 5 d’octubre del 2013

3a Jornada: Vic 58 - Veterans Sant Sadurni Atlètic

Avui dissabte es juga el tercer partit de la temporada a Vic. El partit començarà a les 17:00 h. i el podreu seguir a través de Twitter, @VeteransAtl i a través de Facebook, agregant l'usuari Veterans Sant Sadurní Atlètic. Partit complicat a les terres osonenques que promet ser una pedra de toc per l'equip de la Capital del Cava. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. a les 14:45 h. al Bar-Cafeteria SENSE.....NOM.

El Rival

El Vic 58 juga, aquesta, la segona temporada a la segona divisió de la lliga de Veterans. En aquest curs ha jugat dos partits. Un l'ha perdut enfront el Pubilla Casas per 2 a 3 i en l'altre va aconseguir l'empat a camp del Santboià per 2 a 2. Ha aconseguit, doncs, 4 gols a favor i 5 en contra. Encara no coneix la victòria i de ben segur lluitaran de valent per aconseguir-la avui. En els dos antecedents d'enfrontaments entre els dos equips, el que porta l'avantatge es el Vic 58, que va derrotar per 1 a 5 a casa al Sant Sadurní Atlètic en la 8a jornada del campionat 2011-12, jugant encara a tercera divisió tots dos equips. En el partit jugat a Vic aquella temporada, el viguetans es tornaven a emportar la victòria en la jornada 25 per un ajustat 3 a 2. Així doncs, els homes de Rafa Moreno i Antonio Cruces volen guanyar per primera vegada al Vic i marxen amb tots els efectius possibles per endur-se la victòria. Avui dissabte a partir de les 17:00 h. el desenllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.