La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 2 UE Poble Sec 2

Veterans Sant Sadurni Atl. va formar amb: Cruces, Isco, Guerre, Piti, Antonio C., Pitu, Mora, Joan A., Escobar, Cantarero i Patxi. I també amb: Marco, Jero, Dei, Nene, Palma i Lorente.

UE Poble Sec va formar amb: Bellmunt, Jimeno, Alvarez, Anton, Llari, Sirag, Castro, Esteban, Muñoz, Vilarrubias i Padró. I també amb: Mas i Garcia.

Àrbitre: Rafael Ojeda Nieto. Va saber en tot moment controlar el partit desde el principi fins al final. Va fer un bon arbitratge.

Per segona jornada consecutiva el Sant Sadurní Atl. va empatar. Un empat molt treballat, on el UE Poble Sec va posar les coses molt difícils als de Sant Sadurní desde el primer minut. Al min. 6, corner a favor del Poble Sec que aconsegueixen rematar de cap alt per sobre de la porteria. Al min. 9 tocava el torn a Patxi que a sacada de corner no fallava i marcava l'1 a 0 a favor del Sant Sadurní Atl. després d'aconseguir rematar al primer pal. Una pilota que va entrar a la porteria entre rebots posava a l'equip local per davant al marcador. Al min. 22 el davanter mes incisiu del Poble Sec, Padró, es plantava sol davant de Cruces i creuava massa la pilota que va sortir fora per poc. Min. 27, bona jugada per la dreta del Sant Sadurní Atl. que arriba a Piti, aquest passa enrere a Mora que intenta un remat de vaselina que s'estabella al travesser i marxa fora. Al min. 30 centrada de falta desde la dreta que Patxi no encerta a rematar i tot seguit Marco fa jugada per l'esquerra i centra perque Cantarero remati alt per sobre de la porteria visitant. El Sant Sadurní Atl. dominava el joc i al min. 32 la tornava a tenir, aquest cop Isco que remata creuat al pal. Fins llavors el Sant Sadurní era amo i senyor del joc però al min. 34, jugada ràpida del Poble Sec i Padró torna a quedar-se davant de Cruces i aquest cop el supera per baix aconseguint així el gol de l'empat del Poble Sec. D'aquí al final de la primera part el Sant Sadurní Atl. va baixar el rendiment i no hi van haver ocasions de gol fins que va acabar el primer acte.

Nomes començar la segona part, un error defensiu propicia que Padró, mes llest que els defenses locals, s'emporta la pilota entre 3 jugadors i aconsegueix el segon gol visitant posant l'1 a 2 al marcador de La Triola. A partir d'aquí, l'UE Poble Sec es va tancar descaradament al seu camp. Al min. 52, despres de varies jugades rondant la portería, centrada per Isco que remata alt. Al min. 56 centrada a l'àrea i remat de Jaume A. a l'esquerra de la portería. Min. 63, amb el Poble Sec tancat, falta sobre Pitu a la frontal de l'àrea. Marco es l'encarregat de picar la falta i aconsegueix clavarla a l'esquerra del porter aconseguint així el segon gol del Sant Sadurní Atlètic. Al min. 68, centrada de Paco Palma desde l'esquerra però Marco no encerta a rematar i marxa fora a la dreta de la portería. Al min. 74, xut de falta lleugerament desviat de Marco per sobre del travesser. D'aqui al final del partit el joc es va trabar. Encara i així, el Sant Sadurní Atl. va tenir les seves ocasions. Al min. 83 Cantarero no encerta a rematar i la pilota marxa a fora. També el Poble Sec va tenir la seva en un xut llunyà de la mitja que va a parar travesser de la portería defensada en la segona part per Jero. I al min. 90, Escobar i Antonio C. es destorben a l'intentar rematar a portería, la jugada continua i la pilota arriba a Cantarero que intenta un xut colocat i la pilota torna a picar al pal dret de la portería sense que la pilota entres. Final del partit on el Sant Sadurní Atl. va ser clar dominador i on el Poble Sec venia amb la lliço ben apresa de l'any anterior on va rebre un 5 a 1. Aquest cop van saber treure un bon profit dels dos gols aconseguits.