divendres, 18 d’octubre del 2013

4a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atlètic-UE Poble Sec

Demà dissabte dia 19 d'octubre es juga un gran partit a La Triola. Ens visita l'UE Poble Sec, el gran rival a la pugna per al títol l'any passat, que al final es va emportar el Sant Sadurní Atlètic. El Sant Sadurní Atlètic ve d'empatar a 1 al camp del Vic 58, mentres que el Poble Sec, en l'última jornada va guanyar a casa al Santboià per 4 a 3. Aquesta setmana el partit es jugarà a les 15:30 h. degut a un problema de disponibilitat de camp. Així doncs, partidàs a La Triola amb dos equips que la temporada passada es van disputar el campionat a la 3a divisió i no es casualitat que enguany, tots dos estiguin a la part alta de la taula de la 2a divisió. Dissabte, 15:30 h. a Sant Sadurní, a La Triola.

El Rival

L'UE Poble Sec es un gran equip que juga molt bé i aprofita la velocitat del seu atac per sorprendre per bandes. Ocupa la 7a posició a la taula. Aquesta temporada porta 6 punts, amb 2 partit guanyats a casa (Capellades 4-3 i Santboià 4-3) i 1 perdut a fora, enfront el Pubilla Casas per 4 a 1. Porta 9 gols a favor i 10 en contra. Fora de casa, en l'únic partit que ha jugat ha marcat 1 gol i n'ha rebut 4. Aquests dos equips s'han enfrontat 4 vegades. En la temporada 11-12, es van enfrontar en la jornada 14 a amb un resultat favorable als de Barcelona per 3 a 1 i en la jornada 31, a La Triola on van empatar a 2. En la temporada 12-13 es van enfrontar en la jornada 4 amb resultat d'empat a 1 al camp del Poble Sec i en la jornada 21, on el Sant Sadurní Atl. va donar un cop de puny a sobre de la taula i va derrotar per 5 a 1 al barcelonins a La Triola. Així doncs, es veu manifesta la igualtat que hi ha entre aquests dos equips amb una victòria per cadascú i dos empats. Aquesta igualtat es trencarà en cas de guanyar un dels dos equips el partit que jugaran aquest dissabte,

a partir de les 15:30 h. a Sant Sadurní d'Anoia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.