dissabte, 26 d’octubre del 2013

5a Jornada: Viladecavalls - Veterans Sant Sadurní Atl.

Avui dissabte a partir de les 15 h.es juga el partit corresponent a la 5a jornada de la temporada 2013-14. Els Veterans Sant Sadurní Atl. es desplacen a Viladecavalls per intentar emportar-se els tres punts que els apropin a les primeres posicions de la taula. Després de l'empat aconseguit en la darrera jornada davant el Poble Sec, els jugadors sadurninencs intentaran aconseguir la victòria en un enfrontament encara inèdit davant el Viladecavalls. En la darrera jornada el Viladecavalls va empatar també a camp del Santboià, amb un resultat de 4 a 4. Els jugadors del Veterans Sant Sadurní Atl. queden convocats a les 13:00 h. al BAR CAFETERIA SENSE.... NOM.

El Rival

El Viladecavalls ocupa la penúltima plaça a la classificació amb 1 punt, l'aconseguit en la darrera jornada davant el Santboià. En els altres partit es va endur derrotes. Enfront la Montserratina per 1 a 5, enfront el Capellades per 3 a 0 i enfront el Pubilla Casas per 3 a 4. Ha marcat 8 gols i n'ha rebut el doble, 16. Jugant a casa ha rebut 9 gols i n'ha marcat 4. Així doncs, a priori, partit fàcil per al Sant Sadurní Atl. encara que han d'anar a totes per aconseguir la victòria. No oblidem que aquest equip va empatar 4 a 4 en la darrera jornada en un camp molt difícil com es el del Santboià. Avui a les 15:00 h. a Viladecavalls començara el partit. Podeu seguir-lo a Twitter @VeteransAtl o al Facebook, agregant a Veterans Sant Sadurní Atlètic a la vostra llista d'amics.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.