dissabte, 16 de novembre del 2013

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 5 PB Sant Vicenç 4

Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Jero, Piti, Palma, Guerre, Joan A., Mora, Jaume A., Lorente, Pitu, Marco i Cantarero. I també amb: Escobar, Patxi, Nene, Pedro, Dei, Antonio C. i Cruces.

Després de la derrota soferta a Viladecavalls per 4 a 3, el Veterans Sant Sadurní Atlètic rebien a la PB Sant Vicenç a La Triola. El partit va començar bé per l'equip dirigit en aquest partit per Antonio Cruces. Al min.6, Lorente fa una passada al forat per Marco que encara al porter pressionat pels defenses i el seu xut marxa alt. Al min.16, Marco ho torna a intentar i després de lluitar una pilota, xuta i la defensa treu amb el pit. Al min.18 Cantarero obria el marcador, després d'un gran passe de Lorente, encarava al porter i definia perfectament a la dreta. Un minut mes tard tornava a foradar la porteria visitant quan aprofitava un passe de Pitu per tornar a trobar-se amb el porter i superar-lo picant la pilota per sobre d'ell. Al min. 28, passe de Pitu a Marco que es queda sol davant del porter però no el pot superar. Dos minuts mes tard arribava el primer gol de la PB Sant Vicenç que fins aleshores no havia creat cap ocasió de perill. El davanter encara a Jero després de trencar el fora de joc, el dribla i marca a plaer. Al min. 37 Patxi ho intenta desde lluny però el seu xut surt desviat. Al min. 39 penal clar sobre Marco després d'una bona jugada de Cantarero. Pitu, que va lluir el braçalet de capità pren la responsabilitat i marca superant el porter a l'esquerra de la porteria. Així s'arribava a la fi dels primers 45 minuts.

A la segona part, com va succeir davant del Viladecavalls, el Sant Sadurní Atlètic surt amb una "pàjara" considerable i al min. 50 la PB Sant Vicenç te la primera oportunitat al rematar una pilota que surt llepant el travesser de la porteria defensada per Jero.  10 minuts mes tard si que aconseguirien marcar amb una centrada desde la dreta i cop de cap al segon pal i gol. Al min. 66, el Sant Sadurní Atlètic que havia tornat a posar-se en el partit, mitjançant Marco fa el 4 a 2 al marcador després d'una excel·lent passada de Piti i posterior jugada del propi Marco que dribla al porter, dribla al defensa que li surt al pas i marca a plaer. Al min. 69 Marco ho tornava a intentar però el seu cop de cap era aturat pel porter. Al min. 72 la PB Sant Vicenç es queda amb un home menys després de veure el seu jugador la segona groga per una falta sobre Escobar. Aleshores van arribar els millors moments de l'equip visitant i el Sant Sadurní Atlètic tornava a relaxar-se. Al min. 75 aconseguien el 4 a 3 superant a Jero a la seva dreta. I al min. 84 arribava l'empat a 4 després de que el davanter es quedés sol davant de Jero i el superés per baix. Lo que era casi impossible, que remuntessin un 4 a 2 amb un home menys s'havia fet realitat. Però llavors va tornar a sortir la casta dels de Sant Sadurní i van assetjar la porteria rival fins al final del partit. I al min. 95, quasi amb el temps exhaurit, Cantarero, després d'alguns rebots dins l'àrea de la PB Sant Vicenç, agafa la pilota i la fa arribar al fons de la xarxa visitant. Era el 5 a 4, era el gol de la victòria in extremis de l'equip local i eren uns tres punts molt importants que aconseguia l'equip de Sant Sadurní.

Aquesta setmana ens visita el líder, CF Gelida en un partit que segurament serà trepidant. Dissabte a les 16:00 h. a La Triola.