dissabte, 16 de novembre del 2013

7a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atlètic - CF Gelida

Avui dissabte es juga a La Triola un partit important. Ens visita el líder de la classificació, el CF Gelida. A partir de les 16:00 h., amb el dia plujós, començarà el que esperem que sigui un gran partit de futbol. El Sant Sadurní Atlètic ve de guanyar en la passada jornada a la PB Sant Vicenç a La Triola per 5 a 4 mentres que el Gelida va guanyar a domicili al Santboià per 0 a 2. Partit intens el que es viurà avui a Sant Sadurní d'Anoia. A partir de les 16:00 h. al Municipal de La Triola. Pots seguir-lo a través de Twitter a @VeteransAtl o al Facebook, enviant sol.licitud d'amistad a Veterans Sant Sadurní Atlètic.

El Rival

El CF Gelida ocupa la primera plaça de la classificació amb 15 punts després de 5 partits guanyats (Sant Just, Kubalas, Capellades, Pubilla Casas i Santboià

) i un perdut amb la Montserratina en la 3a jornada. Porta 14 gols a favor i 8 en contra. Jugant a fora ha guanyat tots els partits disputats fins ara. Va guanyar al camp del Sant Just, al difícil camp del Capellades i en la última jornada al Santboià. Ha marcat 9 gols ha favor i n'ha rebut 4 en contra. Doncs ens trobem davant d'un gran equip que només ha caigut derrotat davant del Montserratina, un equip que tots coneixem i que juga d'una manera semblant a la del Sant Sadurní Atlètic. Així doncs tot per decidir en un partit que promet ser d'allò mes apassionant. Vine a La Triola i gaudeix del futbol en estat pur. A partir de les 16:00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.