divendres, 29 de novembre del 2013

9a Jornada: Kubalas - Veterans Sant Sadurní Atlètic

Demà dissabte a la tarda es juga al Pla de Bonaire, Terrassa, el partit entre Kubalas i els Veterans Sant Sadurní Atlètic. Queden convocats el jugadors de Veterans Sant Sadurní Atlètic a les 14:00 h. al BAR CAFETERIA SENSE..... NOM. Partit complicat el que te l'equip sadurninenc, davant d'un equip que juga molt bé al futbol i en un camp, segons comenten rivals que s'han enfrontat amb ells, d'on será molt difícil treure punts. Últim partit abans de l'aturada de competició amb motiu del pont de la Constitució.

El Rival

Kubalas es un equip que juga molt bé a futbol. Els hi agrada tenir la possessió de la pilota i dominar el partit. En aquesta temporada ha guanyat 3 partits, n'ha empatat 1 i n'ha perdut 3 mes. Amb un partit menys, porta 10 punts, 4 menys que el Sant Sadurní Atlètic que dur 14. En 7 partits ha marcat 13 gols a favor i n'ha rebut 15. Ha aconseguit foradar la portería contraria en els 7 partits, com a mínim amb un gol. També es cert, que en aquests 7 partits també n'ha rebut sempre, com a mínim 1 gol. A casa ha jugat 4 partits amb 2 victories (Esparraguera i Pubilla Cases), 1 empat (Montserratina, el líder)  i 1 derrota (Gelida). A casa ha marcat 7 gols i n'ha rebut 6. Porta 3 jornades sense perdre a casa, on nomes va ser derrotat en la 2a jornada davant del CF Gelida, com hem comentat abans. Així doncs, partit complicat el que tenen els sadurninencs en el seu desplaçament a Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.