divendres, 29 de novembre del 2013

La Crònica

Veterans Sant Sadurni Atl. 4 CF Gelida 1

Sant Sadurní Atl. - CF Gelida
Despres de dos setmanes d'inactivitat al blog, per causes alienes a l'equip, simplement per motius particulars d'un servidor, tornem a l'activitat amb la crónica del partit que es va disputar el 16 de noviembre i que va enfrontar als Veterans Sant Sadurní Atlètic i el CF Gelida. Aquest partit es va jugar a camp del Sant Sadurní Atlètic per falta de disponibilitat per jugar-lo a Gelida.

En la 1a jugada del partit, el CF Gelida es va poder avançar al marcador, però el cop de cap del davanter visitant va anar fora, creuat per ben poc. Sobre el min. 10, Cantarero trenca el fora de joc i avança per la dreta, supera al porter amb una sotana i desde la dreta marca el primer gol local a porta buida. Tot seguit, el Gelida tenia alguna que altra ocasió que entre la defensa i el porter local van saber solucionar. Als següents minuts va apareixer la figura de Marco que amb dos gols, un al min. 25 i un altre al 29 posaven terra de per mig al marcador col.locant el 3 a 0 al lluminós de La Triola. El primer gol, Marco despres d'un pase de Cantarero defineix sobre la sortida del porter. En el segon, mes bonic que l'anterior, Marco fa una excel.lent vaselina sobre la sortida del porter a pase de Pitu. Al min. 36 el Gelida retallava distancies al marcador i feia el 3 a 1 despres de plantar-se el davanter davant de Cruces i superar-lo. Així s'arribava al final dels 45 minuts en els que l'equip local havia aconseguit la máxima efectivitat de cara a porta.
El partit en la seva recta final
En la segona part, al min. 46, Patxi xutava fora, a la dreta de la portería visitant. En els següents minuts, el Gelida tenia varies ocasions en les que Cruces es feia gran i solventava amb molt d'encert. El Gelida dominava la pilota però no aconseguia perforar la portería del Sant Sadurní Atlètic. Al min. 80 va arribar la sentencia amb un cop de cap inapelable de Pedro Guerrero, despres d'una centrada de falta lateral de Nene. I final d'un partit en que el resultat va ser just despres de lo vist a sobre el terreny de joc.