divendres, 28 de febrer del 2014

19a Jornada: UE Poble Sec - Veterans Sant Sadurní Atlètic

Demà dissabte es juga a La Satàlia el partit corresponent a la 19a jornada de la lliga de Veterans del Sector BCN. El matx enfrontarà a l'UE Poble Sec, el desè classificat, enfront el Sant Sadurní Atlètic, el segon classificat. El partit començarà a les 16:00 h. Els partits entre aquests dos equips sempre han tingut una rivalitat especial, sobretot la temporada passada, quan els dos equips estaven lluitant per pujar de categoría. En la passada jornada, el Sant Sadurní Atlètic va guanyar al Vic58 per 4 a 0, mentres que el Poble Sec jugaba a casa del Santboià i el partit acabava suspès, sense que encara, a hores d'ara sapiguem el resultat. En el partit de la primera volta, el Sant Sadurní Atlètic i el Poble Sec van empatar a 2 a La Triola. Així doncs, bon partit de futbol per al cap de setmana del Carnestoltes, UE Poble Sec-Veterans Sant Sadurní Atlètic a partir de les 16:00 h.

El Rival

L'UE Poble Sec es un bon equip que ha jugat 17 partits (recordem que en te un de suspès), ha guanyat 6, n'ha empatat 4 i n'ha perdut 7. Per tant, porta 22 punts. Ha marcat 39 gols a favor i n'ha rebut 48. Jugant al seu camp ha aconseguit 13 punts en 8 partits. Ha guanyat en 4 ocasions (Capellades, Santboià, Espluguenc i Viladecavalls), n'ha empatat 1 enfront el Masquefa i n'ha perdut 3 (Gelida, Kubalas i Pubilla Casas). Ha marcat 18 gols i n'ha rebut 20. Dissabte gran partit a Barcelona entre dos equips que intentarán emportar-se el joc al seu terreny i guanyar els 3 punts. Recordem que aquesta setmana també es juga un partit important a Gelida que enfrontarà a l'equip local, El Gelida, contra el Capellades, quart i tercer classificat amb només 1 punt de diferència per als anoiencs.

Desde els Veterans Sant Sadurní Atlètic us desitjem que passeu un Bon Cap de Setmana de Carnestoltes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.