dimecres, 5 de març del 2014

La Crònica

UE Poble Sec 2 Veterans Sant Sadurní Atlètic 3

Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Jero, Jordi A., Guerre, Dei, Antonio C., Joan A., Mora, Palma, Chus, Escobar i Cantarero. I també amb: Piti, Isco, Cruces, Rafa i Jaime.

Partit complicat el que es va disputar el passat dissabte a La Satàlia, camp on juga l'UE Poble Sec. De seguida, al min. 4 es van adelantar els locals. El davanter marxa sol i marca davant la sortida de Jero. Es posaven los coses coll amunt i en els següents minuts semblava que el Sant Sadurní Atlètic despertava i tenia varies ocasions per marcar. La mes clara un xut de Cantarero a pase de Escobar que desvia el porter i va a parar al travesser. Però no va arribar el gol. Al min. 11 gran ocasió per al Poble Sec però la pilota surt desviada a l'esquerra de la portería. Al min.20 tornava a marcar el Poble Sec, en una jugada similar al primer gol, arrencant en aquesta ocasió en possible fora de joc i superant a Jero per alt. Jerro d'aigua freda per als visitants, que tot i dominar no eren capaços de marcar. Al min. 32 Cantarero torna a xutar desde la frontal i la pilota un altre cop al travesser. Lo d'aquest home amb els pals de la porteria es una amistad sincera. Al min.38 i després d'un corner, la defensa del Poble Sec están a punt de fer-se un gol en propia porta però el porter esta molt atent i desvia la pilota a corner per sobre del travesser. Al min. 42 Piti probava sort desde fora de l'àrea però el seu xut marxava desviat a la dreta de la porteria. Al min.45 i a punt d'arribar al descans, un davanter local encara a Jero, intenta superar-lo però el porter sadurninenc treu una mà desde terra i aconsegueix, en una gran aturada, treure-li la pilota dels peus. Així s'arribava al final de la primera part.

Començava la segona part amb la convicció, per part dels tècnics del Sant Sadurní Atlètic, de que això era remontable. No s'equivocaven. Al min.57 dos grans aturades de Jero gairebé consecutives en dos xuts del Poble Sec. Al min.61 Escobar controlava la pilota i s'escorava a l'esquerra de l'atac sadurninenc, xutava i la pilota marxava massa creuada per davant de la porteria local. Era el preludi del primer gol visitant, obra de Cantarero que es queda sol davant del porter a pase de Mora i la col.loca perfecte a l'esquerra de la porteria del Poble Sec. Tot seguit, centrada xut de Palma que pica al travesser i marxa fora. Al min. 71 Escobar marxa amb força i es derrivat per un defensa dins de l'àrea. L'àrbitre no dubta ni un segon en assenyalar el clar penal. Dei es l'encarregat de picar el penal i possar el 2 a 2 al marcador, enganyant completament al porter que es llença a l'esquerra mentres veu la pilota entrar a la dreta de la porteria. Al min. 77 es culminava la remontada amb una incursió per la banda d'Escobar a pase de Piti. Escobar arriba a línea de fons i la posa endarrera on Dei fa un primer xut que es aturat pel porter, el rebot arriba a Cantarero que xuta tal com bé i, amb el porter encara aixecant-se, la pilota arriba botant al fons de la xarxa local. Deliri a les files del Sant Sadurní Atlètic i victòria que semblava que ja no es podía escapar. Minuts finals plens d'aturades per problemas fisics i per altres motius futbolístics i una última jugada on l'àrbitre va ser el protagonista. Passaven 8 minuts dels 45 reglamentaris i pilota a la esquerra de l'atac del Poble Sec. Al jugador li marxa la pilota un metre fora del camp però l'àrbitre, incomprensiblement deixa continuar la jugada. Tothom parat i la pilota arriba al davanter del Poble Sec que xuta i la pilota va a parar al pal. Després Guerre es l'encarregat de rebutjar la pilota lluny de l'àrea sadurninenca. Ensurt final i molta sort de que aquesta pilota final no entrés a la porteria. Hauria sigut molt injust, però aquest any l'equip de Sant Sadurní Atlètic sembla que te aquest polsim de sort que moltes vegades tenen els campions.

Propera jornada visita del Viladecavalls a La Triola. Dissabte que ve a les 14:30 h.