dilluns, 10 de març del 2014

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atlètic 3 Viladecavalls 1

Dissabte es va disputar el partit corresponent a la 20a jornada de la lliga de Veterans del Sector BCN entre els equips del Veterans Sant Sadurní Atlètic i Viladecavalls. El partit no va tenir gaire historia, encara que els locals van patir mes de lo normal davant d'un equip, el Viladecavalls que només va xutar 3 vegades a porta. El partit el va dominar el Sant Sadurní Atlètic de principi a fi, però no va ser fins a la segona part que es va decantar el partit cap els de la Capital del Cava.

Començament no gaire lluit en el joc per part del Sant Sadurní Atlètic però encara i així, al min.33 Pedro entra a l'àrea del Viladecavalls i es disposa a xutar quan es derribat per un defensa visitant. Clar penal que s'encarrega de transformar Javi Lorente en el 1 a 0, enganyant al porter que es llançà a la seva dreta mentres que la pilota entrava per el costat contrari. Poc va durar l'alegria perque 5 minuts més tard el davanter del Viladecavalls roba una pilota en la sortida del Sant Sadurní Atlètic, es perfila per xutar i coloca la pilota ajustat al pal esquerra de la portería defensada per Cruces, sense que aquest pogués fer res per aturar-la. Empat a 1 i s'arribava al descans sense gaires mes ocasions clares de gol.

En la segona part semblava que el Sant Sadurní Atlètic començava mes actiu però no era capaç de crear ocasions clares de gol. Al min.65 arribava una jugada que, malgrat pugui semblar contrari, marcava el signe del partit per al Sant Sadurní Atlètic. Palma era expulsat per l'àrbitre amb vermella directa per deixar anar el braç violentament, sense arribar ni molt menys a agredir al rival. El Sant Sadurní Atlètic es quedava amb 10 i es posava de manifest el tòpic futbolístic que va fer famós Helenio Herrera de que "se juega mejor con 10 que con 11". I així va ser. Al min. 72 falta a la frontal i Marco, que aquest any ja porta varies dianes a pilota aturada, col.locava la pilota a l'esquerra del porter, fent-la arribar al fons de la xarxa. 2 a 1 i semblava que la cosa s'encarrilava del costat de l'equip local. I 5 min. mes tard una jugada començada per Antonio Cruces cap a Lipo que mitjançant un cop d'asperó feia un pase cap a Cantarero que veía la desmarcada de Dei i li posava una pilota al forat. Dei encarava al porter i definia perfectament davant de la seva sortida. 3 a 1 i es feia justicia al joc de un i altre equip. Als minuts finals internada per l'esquerra del Viladecavalls i el xut del seu davanter era rebutjat pel travesser. Final del partit i victòria, la 9a consecutiva per a un Sant Sadurní Atlètic que després d'aquesta victòria i la derrota de la PB Sant Vicenç davant el Santboià per 5 a 2, es coloca líder en solitari. La setmana que ve partidàs a Sant Vicenç dels Horts. El segon classificat contra el líder, o el que es el mateix, PB Sant Vicenç vs Sant Sadurní Atlètic.