divendres, 21 de març del 2014

22a Jornada: CF Gelida - Veterans Sant Sadurní Atlètic

Aquest dissabte es juga el derbi penedesenc de la 2a divisió de la lliga de veterans del Sector BCN. Els Veterans Sant Sadurní Atlètic visiten el CF Gelida. El partit començarà a les 15:30 h. Després de perdre  la passada jornada enfront la PB Sant Vicenç toca enfrontar-se a un altre os dur de la categoria. El Gelida ve de guanyar a casa seva la passada jornada per 4 a 2 enfront el Santboià. Idèntic resultat el que va rebre l'equip sadurninenc en la seva visita a Sant Vicenç. Gran partit de futbol entre dos equips als que els hi agrada tenir la pilota i que promet ser vibrant. En l'unic antecedent oficial entre aquests dos equips, el Sant Sadurní Atlètic es va emportar la victòria per 4 a 1 en la primera volta a La Triola. Ja sabeu, dissabte 22 de març a les 15:30 h. al Municipal de Gelida.

El Rival

El CF Gelida ocupa la 4a possició de la categoria amb 44 punts amb idèntics números que el Sant Sadurní Atlètic. Ha guanyat 14 partits, n'ha empatat 2 i n'ha perdut 5. Dur 53 gols a favor i només n'ha rebut 29. Es l'equip menys golejat juntament amb la Montserratina. Jugant a casa ha aconseguit 22 punts despres de 10 partits jugats. Ha aconseguit 7 victòries (Sant Just, Pubilla Casas, Casablanca, Vic, Viladecavalls, Capellades i Santboià), 1 empat amb l'Esparreguera i 2 derrotes (Montserratina i Kubalas). Al seu camp ha marcat 29 gols i n'ha rebut 13. Grans números els del conjunt de Gelida que dissabte els

 intentarà millorar guanyant a l'equip veí, el Sant Sadurní Atlètic. Dissabte, 15:30 h. Municipal de Gelida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.