dissabte, 15 de març del 2014

21a Jornada: PB Sant Vicenç - Veterans Sant Sadurní Atlètic

Avui gran partit de futbol a Sant Vicenç del Horts. A partir de les 18:00 h. es jugarà el partit on es veuran les cares els dos equips mes en forma de la 2a divisió de la lliga de veterans. Els sadurninencs van asaltar el liderat en la última jornada, aconseguint la victòria al municipal de La Triola enfront del Viladecavalls per 3 a 1. Aquest resultat combinat amb la derrota de la PB Sant Vicenç a Sant Boi enfront el Santboià va fer que el Sant Sadurní Atlètic, després de 9 jornades consecutives guanyant, pujés al primer lloc de la classificació. En el duel particular d'aquesta temporada, jugat a La Triola, el resultat va ser de 5 a 4 per a l'equip de Sant Sadurní. La història ha volgut que desde que els Veterans Sant Sadurní Atlètic es va fundar, fa tres temporades, tots dos equips hagin coincidit en la categoria. Van coincidir dos anys a 3a divisió i aquest any coincideixen a 2a. En els enfrontaments històrics d'aquests dos equips, el balanç es salda amb 3 victories per al Sant Sadurní Atlètic  (a la Triola 3-1, 4-3 i 5-4) i 2 per a la PB Sant Vicenç (a la Guardia 3-1 i 4-2). Es dona el fet que tant el Sant Sadurní Atlètic com la PB Sant Vicenç sempre han guanyat els seus partits quan han jugat a casa. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atlètic a les 16:00 h. al Camp de Futbol de La Triola. Així doncs, gran partit de futbol el que es veurà a La Guardia on els de Sant Sadurní intentaran donar un cop de puny a la taula i demostrar que la seva possició a la classificació no es casualitat. A partir de les 18:00 h. a Sant Vicenç dels Horts.

El Rival

La PB Sant Vicenç es un rival dur, molt dur i difícil sobretot quan juga a casa. Porta 42 punts aquesta temporada amb 20 partits jugats, 13 victòries, 3 empats i 4 derrotes. Es l'equip mes golejador amb 80 gols, 7 mes que el Sant Sadurní Atlètic que es el segon mes golejador i en porta 73. Ha rebut 52 gols, 13 mes que el Sant Sadurní Atlètic que n'ha rebut 39. Han jugat 9 jornades a casa i han guanyat 7 partits (Kubalas, Santboià, Espluguenc, Masquefa, Poble Sec, Montserratina i Pubilla Casas), no n'ha empatat cap, i n'ha perdut 2 (Capellades i Gelida). Amb aquests partits ha aconseguit un total de 21 punts dels 27 possibles al seu camp. Jugant com a local ha marcat 33 gols i n'ha rebut 17. I una dada a tenir en compte per a la defensa sadurninenca: La PB Sant Vicenç ha aconseguit marcar en tots els partits que ha jugat aquesta temporada... Serà capaç el Sant Sadurní Atlètic de deixar la seva porteria a zero?? El desenllaç aquesta tarda al camp de La Guardia, PB Sant Vicenç - Veterans Sant Sadurní Atlètic amb el liderat en joc!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.