dissabte, 29 de març del 2014

La Crònica

CF Gelida 3 Veterans Sant Sadurní Atlètic


El Sant Sadurní Atlètic va formar amb: Cruces, Isco, Jordi A., Dei, Guerre, Joan A., Mora, Jaume A., Cantarero, Marcos i Lorente. I també amb: Palma, A. Cruces, Piti i Lipo.

 

Un penal al minut 20 de la 2ª part trenca les opcions de puntuar del Sant Sadurní Atlètic.

Una primera part molt disputada, amb un Gelida que dominava el joc i tenia la pilota però li faltava profunditat, un xut creuat que va sortir fora va ser la única ocasió de gol. Per contra el Sant Sadurní en una molt bona jugada es va avançar en el marcador en la seva 1ª arribada...

Bon treball defensiu del equip a la primera part. A la 2ª però l’equip local va començar a generar més perill, però no va ser fins al minut 20 quan un penal va fer que empates l’encontra el Gelida. Al cap de poca estona una falta lateral era rematada de cap i el gelida es posava per davant. El Sant Sadurni At. es va veure dominat però a la contra va tenir alguna ocasió per empatar l’encontra, quan ja s’arribava al final del encontra un penal a Cantarero no va ser assenyalar pel col·legiat que va perjudicar als sadurninencs en nombroses decisions, fruit d’aquesta jugada va ser expulsat Mora...el partit arribava a la fi, i en una jugada en fora de joc sentenciava l’encontra l’equip local, i era expulsat lipo.

En resum, que partit disputat amb superioritat del Gelida però un Sant Sadurní At. que va saber contrarestar la superioritat local, però una desafortunada actuació arbitral va impedir que el Sant Sadurní sumés algun puntet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.