dissabte, 29 de març del 2014

23a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atlètic - Sant Just

Aquest dissabte es juga a Masquefa, per falta de camp a La Triola, el partit que enfrontarà als Veterans Sant Sadurní Atlètic i al Sant Just. El partit començarà a les 16:30 h., com ja hem dit, al Municipal de Masquefa. En la última jornada, els de Sant Sadurní van perdre en el derbi penedesenc enfront el Gelida per 3 a 1, mentres que els de Sant Justa també van caure a Sant Boi enfront el Santboià per 3 a 2. En l'únic antecedent entre els dos equips, els de Sant Just es van emportar el partit per un contundent 5 a 0. Així doncs esperem veure un bon partit de futbol a Masquefa entre dos equips que intentaran emportar-se els tres punts.

El Rival

El Sant Just ha jugat 22 partits, aconseguint 22 punts, amb 6 victories, 4 empats i 12 derrotes. Ocupa la 12a possició a la classificació. Ha marcat 45 gols a favor i n'ha rebut 52. Jugant lluny del seu camp ha aconseguit 10 punts en 10 partits amb 3 partits guanyats (Pubilla Casas, Casablanca i Viladecavalls), 1 empatat enfront el Vic58 i 6 perduts (Gelida, Montserratina, Esparreguera, Kubalas, Capellades i Santboia). Han marcat 16 gols fora i n'ha rebut 22. Bon partit el que es pot veure a Masquefa aquest dissabte amb dos equips amb ganes de guanyar un partit que promet ser molt disputat. Dissabte a les 16:30 h. a Masquefa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.