divendres, 4 d’abril del 2014

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atlètic 3 Sant Just 2


Veterans Sant Sadurní Atlètic va formar amb: Cruces, Isco, Jordi A., Dei, Guerre, Joan A., Javi Lorente, Jaume A., Chus, Cantarero i Marco. I també amb: Jero, Palma, Piti i Antonio C.

 

Partit disputat al camp del Maquesfa amb un fort vent que no va impedir que es veies un gran encontre. El Sant Sadurni Atl. després de 2 derrotes consecutives no podía perdre davant un equip que en la primera volta havia golejat als sadurninencs si es volia continuar en les zones de privilegi.

Molt aviat es va avançar amb un gol de Javi Lorente, però abans d’arribar al descans en la primera jugada de perill dels visitants i possible fora de joc el Sant Just empatava el partit.

A la represa el domini local va ser més intens, i fruit d’això Cantarero i altre cop Javi Lorente deixaven el 3-1 momentani, però tot i que es van disposar d’ocasions per tenir un final de partit tranquil, no es va sentenciar i un altre cop en fora de joc els visitants es tornaven a posar dins el partit. El marcador no es va moure i el Sant Sadurní Atl. amb aquesta victòria continúa amb la impressionant ratxa de no perdre cap partit com a local en tot el campionat.

El proper partit de local també, en aquest cas contra el Kubalas que també va aconseguir derrotar en la primera volta al Sant Sadurní Atl.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.