dissabte, 5 d’abril del 2014

24a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atlètic-Kubalas

Aquesta tarda a les 16:00 h. es juga el partit corresponent a la 24a jornada del campionat de veterans entre els equips del Sant Sadurní Atlètic i els Kubalas. A la gespa de La Triola es donarán cita dos dels equips que millor juguen a futbol de la lliga. Dos equips amb estil de joc semblants als que els hi agrada tenir la pilota, jugar i deixar disfrutar del futbol. El Sant Sadurní Atlètic va guanyar la passada jornada enfront el Sant Just per 3 a 2. Per la seva banda, els Kubalas van empatar a 2 al seu camp enfront el Santboià. En l'únic antecedent entre els dos equips, els de Terrassa es van emportar la victòria per 2 a 1, en la 9a jornada del campionat. Gran partit de futbol el que es pot veure a partir de les 16:00 h. a La Triola, on ja arribant al tram final de la temporada, qualsevol punt es important.

El Rival

Kubalas es un equip que juga al Pla de Bonaire, Terrassa. Ocupa la 7a possició a la taula i porta 35 punts després de 23 partits jugats. En el comput general ha aconseguit 10 victories, 5 empats i 8 derrotes. Ha marcat 55 gols a favor i n'ha rebut 49 en contra. Lluny del seu camp ha jugat 11 partits amb els qual ha aconseguit 17 punts. Ha guanyat en 5 ocasions (Sant Just, Santboià, Poble Sec, Gelida i Pubilla Casas), ha empatat en 2 partits (Masquefa i Esparreguera) i ha sortit derrotat en 4 (PB Sant Vicenç, Capellades, Espluguenc i Montserratina). Ha aconseguit 26 gols a favor i n'ha rebut un mes, 27 en contra. La seva millor arma es el bon joc que intentaran desplegar
a La Triola. Davant, un equip, els Veterans Sant Sadurní Atlètic que encara no han perdut cap partit aquesta temporada a casa. Duel apasionant aquesta tarda a partir de les 16:00 h. No t'ho perdis!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.