dimarts, 15 d’abril del 2014

La Crònica

Montserratina 4 Veterans Sant Sadurní Atlètic 0

Veterans Sant Sadurní Atlètic va formar amb: Jero, Guerre, Antonio C., Dei, Palma, Mora, Jordi A., Joan A., Chus, Lorente i Jaume A. I també amb. Cruces i Jaime M.

No es va poder fer res mes. Així definiriem el partit enfront el Montserratina. Visitavem al líder i anaven amb els jugadors justos i amb algún tocat. A mes s'havia de sumar la calor que feia que no era poca. Així va començar el partit. En els primers instants semblava que el Sant Sadurní Atl. començava dominant però només era que l'equip local encara no s'havia posat al partit. Quan es van treure els nervis de sobre van començar a jugar a futbol. Sobre el min.30 arribava el primer gol local en una jugada en la que l'atacant guanya l'esquena a la defensa i supera a Jero amb una vaselina. El Sant Sadurní Atl. disposava d'alguna jugada de perill a les botes de Lorente però no acabava dins la xarxa. No hi havia profunditat i s'aguantava per l'actitud de tot l'equip que va ser molt bona durant tot el partit. Per rematar la feina, Jero es lesionava en una sortida i era substituit per Cruces. Així arribavem al descans amb un solitari gol del Montserratina.

La segona part va començar i els locals no es van deixar sorprendre. Sobre el min.55 marcaven el segon i les poques possibilitats que els sadurninencs podrien tenir s'exhaurien. Lluita i mes lluita durant tota la segona part però sense ocasions de perill. Tampoc es que el Sector Montserratina en tingués gaires, però amb una banqueta amb 7 o 8 jugadors anaven rotant i tenien el Sant Sadurní Atlètic molt controlat. Fins al min.80 es va poder aguantar el resultat de 2 a 0 però llavors va arribar el moment de Karim, un davanter local que entrava fresc i que per la banda esquerra entrava amb facilitat. El tercer gol es obra del davanter que agafa la pilota a la frontal i entre empentes i rebots s'emporta la pilota entre la defensa, es planta sol davant de Cruces i li creua la pilota al fons de la xarxa. El quart arribava a les acaballes del partit arran d'una jugada de Karim. 4 a 0 i Final. Bon equip el Montserratina que si no hi ha una desfeta en aquestes últimes jornades serà, segurament, equip de 1a divisió l'any que vé. Aquesta jornada no hi ha lliga per la festivitat de Setmana Santa. Pròxim partit serà el dia 26 d'abril enfront d'un altre gran equip, el CF Capellades.