La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atlètic 4 Kubalas 2

Veterans Sant Sadurní Atlètic amb l'equipació
de l'Associació Nen.
Partit maco el que van disputar aquests dos equips a La Triola el passat dissabte. L'equip local va vestir amb l'equipació de l'Associació Nen, en recolzament a la tasca realitzada per aquesta associació en l'ajuda als pacients de neuroblastoma.

S'avançaven els visitants sobre el minut 25 de la primera part mitjançant una falta directa desde la frontal. Llançament que acabava al fons de la xarxa a l'esquerra de Cruces. Fins llavors, el Sant Sadurní Atlètic no havia trobat el seu lloc al camp. Aquest gol va esperonar el conjunt sadurninenc i en dos jugades gairebé consecutives sobre el minut 35 donaven la volta al marcador. L'empat arriba amb una passada a l'esquena de la defensa que enganxa Marco amb la dreta i la coloca a l'escaire esquerra de la porteria visitant. El 2 a 1 també va ser obra de Marco uns minuts després. S'arribava al descans amb avantatge de 2 a 1 i una sensació de que les coses anaven bé.

Cruces hidratant-se en un moment de la segona
part del partit enfront el Kubalas.
La segona part va continuar com va acabar la primera. El Sant Sadurní Atlètic dominava però els Kubalas, un equip molt ordenat, aconseguia desfer qualsevol jugada de perill de l'equip local. Sobre el minut 60 l'àrbitre xiula penal a l'àrea visitant per mà clara d'un dels defenses. Dei es l'encarregat de llançar el penal i d'aconseguir el 3 a 1 que donava tranquilitat si més no al marcador. Ja sobre el minut 80 els Kubalas reduïen distancies al marcar de falta directa magistral, a l'escaire esquerra de la porteria defensada per Jero, el 3 a 2. Ja a les acaballes, Marco tornava a marcar, aconseguint així el hat-trick, per sota de les cames del porter visitant. Bona i important victòria del conjunt sadurninenc sobre els Kubalas, un equip molt ordenat i que juga molt bé al futbol. Propera jornada desplaçament a camp del líder, la Montserratina.