dissabte, 12 d’abril del 2014

25a Jornada: Montserratina-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Avui dissabte es juga a Viladecans a partir de les 15:30 h. el partit que enfrontarà al líder, el Sector Montserratina i al tercer classificat, el Sant Sadurní Atlètic. Bon partit entre dos equips que juguen a futbol i que els hi agrada tenir la pilota. Queden convocats els jugadors del Sant Sadurní Atlètic a les 13:45 h. al PLAN B (explanada del CAP). El Montserratina va guanyar la passada jornada al camp del Santboià per 0 a 5, mentres que els de Sant Sadurní van guanyar a casa per 4 a 2 als Kubalas.
En el partit de la primera volta jugat a La Triola, el Sant Sadurní Atlètic va aconseguir la victòria per 3 a 1.

El Rival

El Sector Montserratina dur 54 punts amb 17 victòries, 3 empats i 4 derrotes. Ha marcat 80 gols a favor i n'ha rebut 32. Jugant al seu camp ha aconseguit 26 punts, amb 8 victòries (Sant Just, Esparreguera, Capellades, Santboià, Espluguenc, Gelida, Kubalas i Pubilla Casas), ha empatat 2 partits (PB Sant Vicenç i Viladecavalls) i n'ha perdut 2 mes (Masquefa i Poble Sec). Ha aconseguit 37 gols a favor i 17 en contra. Una dada important es que el Montserratina, en totes les jornades jugades al seu camp ha aconseguit marcar com a mínim un gol. Cal dir que en les últimes 6 jornades jugades a Viladecans, ha rebut com a mínim també un gol en cada jornada. Tot servit perquè aquesta tarda a partir de les 15:30 h. es vegi un gran partit de futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.