divendres, 25 d’abril del 2014

26a Jornada: Veterans Sant Sadurni Atlètic-CF Capellades

Demà dissabte es juga a La Triola un gran partit. El CF Capellades, un equip molt ben treballat, visita als Veterans Sant Sadurní Atlètic per intentar augmentar la diferencia de punts que els separa. El Capellades es tercer en la classificació amb 53 punts i els de Sant Sadurní son cinquens amb 50. El partit començarà a les 16:00 h. En la última jornada abans de les vacances de Setmana Santa, el Sant Sadurní Atlètic va visitar el Sector Montserratina i va endur-se una derrota per 4 a 0 mentres que el Capellades va guanyar per 6 a 2 al Santboià. En la primera volta, a Capellades, el Sant Sadurní Atlètic va sortir derrotat per 3 a 2. Així doncs, gran partit dissabte a Sant Sadurní on el Sant Sadurní Atlètic encara no ha perdut cap partit aquesta temporada. El Capellades intentarà endur-se els tres punts per trencar la bona ratxa de l'equip sadurninenc. Dissabte, 16:00 h. al Municipal de La Triola.

El Rival

El CF Capellades ocupa la tercera posició a la classificació amb 53 punts després de 25 jornades. Ha aconseguit 17 victòries, 2 empats i 6 derrotes. Ha marcat 77 gols a favor i n'ha encaixat 53. Jugant a fora ha aconseguit 22 punts després de 12 partits jugats. 7 victòries (PB Sant Vicenç, Espluguenc, Masquefa, Viladecavalls, Kubalas, Esparreguera, i Pubilla Casas), 1 empat amb el Santboià i 4 derrotes (Poble Sec, Sant Just, Montserratina i Gelida). Jugant lluny del seu camp ha aconseguit marcar 29 gols a favor i n'ha rebut 25. L'equip anoienc està en un gran moment de forma i en les últimes 3 jornades jugades fora del seu camp ha aconseguit la victòria. Gran equip el CF Capellades que intentarà trencar la gran ratxa del Sant Sadurní Atlètic a La Triola. El desenllaç dissabte 26 a les 16:00 h. a Sant Sadurní d'Anoia, Veterans Sant Sadurní Atlètic-CF Capellades!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.