dissabte, 10 de maig del 2014

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atlètic 1 CF Capellades 2

Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Cruces, Dei, Guerre, Joan A., Javi Lorente, Mora, Marco, Cantarero, Antonio C., Isco i Palma. I també amb: Jaume A., Piti i Chus.

CF Capellades fa formar amb: Carrique, Ventura, Gonzalez, Sanz, Fernández, Fenoy, Perez, Plumed, Lorenzo, Aguilar i Sánchez. I també amb: Ferrer i Rovira.

Arbitre: David Vega Escolar

Partit molt semblant al de la primera volta. Amb domini local, moltes ocasions fallades i dos errades defensives que van condemnar el partit. Molt aviat es va posar el partit de cara quan l'àrbitre xiula un penal a favor del Sant Sadurní Atlètic que Marco s'encarrega de transformar. A partir d'aquest moment els locals van disposar de moltes ocasions per sentenciar el matx però no les van saber aprofitar. Quan faltaven dos minuts per acabar la primera meitat, una pèrdua de pilota en la sortida propicia el gol visitant en l'única ocasió de perill de la que van disposar.

La segona part comença amb el Sant Sadurní Atlètic amb ganes de tornar a adelantarse al marcador i en 6 minuts es van errar 3 ocasions claríssimes. Als 15 min. d'aquesta segona part, jugada clau quan Marco es expulsat amb doble groga per protestar. Encara i així l'equip local encara va poder marcar algun gol. I tal com va succeir en la primera meitat, el CF Capellades marca el seu segon gol en una jugada que els jugadors del Sant Sadurní Atlètic van protestar per possible fora de joc. A partir d'aquest instant l'equip local va apretar per aconseguir l'empat però el CF Capellades va saber jugar el seu partit i va emportar-se els tres punts de La Triola, fortí fins aquest partit inexpugnable durant gairebé un any i mig. La nota negativa del partit va ser la greu lessió al turmell de Xavier Sánchez Arias. Desde tot l'equip de Veterans Sant Sadurní Atlètic li desitgem una rápida recuperació i que aviat pugui tornar a estar a sobre d'un terreny de joc jugant a futbol. Molts Ànims!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.