dissabte, 10 de maig del 2014

27a Jornada: Pubilla Casas-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Avui dissabte es juga el partit corresponent a la 27a jornada de la lliga de Veterans de Sector BCN. El Sant Sadurní Atlètic visita el Pubilla Casas. El partit començara a les 18 hores. Queden convocats els jugadors del Sant Sadurní Atlètic a les 16 h. al Bar-Cafeteria SENSE...... NOM. El Sant Sadurní Atlètic va perdre a casa en l'última jornada davant el CF Capellades per 1 a 2, mentres que el Pubilla Casas va guanyar per la mínima, 0 a 1, al camp del Santboià. En la primera volta a La Triola, el resultat va ser de 3 a 2 a favor del Sant Sadurní Atlètic.

El Rival

El Pubilla Casas es un rival sempre difícil. Ocupa la 9a possició a la taula amb 35 punts després de 10 victòries, 5 empats i 11 derrotes. Ha marcat 69 gols i n'ha rebut, curiosament 69 també. Jugant a casa ha conseguit 16 punts amb 4 victòries (Poble Sec, Santboià, Espluguenc i Viladecavalls), ha empatat 4 partits (PB Sant Vicenç, Masquefa, Vic58 i Gelida) i 5 derrotes (Sant Just, Montserratina, Esparreguera, Kubalas i Capellades). Jugant com a local ha marcat 35 gols a favor i n'ha rebut 33. Un apunt important es que el Pubilla Casas ha marcat com a mínim un gol en cada una de les 26 jornades que ha jugat aquesta temporada. Així doncs partit de tràmit a falta de 4 jornades perque s'acabi el campionat. A partir de les 18 h. al Municipal de Pubilla Casas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.