divendres, 23 de maig del 2014

29a jornada: Veterans Sant Sadurní Atlètic-Esparreguera

Aquest dissabte dia 24 de maig es juga a La Triola el partit corresponent a la 29a jornada de la lliga de Veterans, davant l'equip de l'Esparreguera. Aquesta setmana canviem d'horari habitual i el partit es jugarà a les 18:00 h. Abans, a les 16:00 h., el sènior del nostre club jugarà un partit molt important de cara a mantenir-se a la 3a catalana. En l'última jornada, els Veterans Sant Sadurní Atlètic van empatar a casa enfront el Santboià amb un 3-3 i els d'Esparreguera van sortir derrotats a casa de la PB Sant Vicenç per un contundent 9 a 2. Així doncs, penúltima jornada del campionat amb gairebé tot decidit per al Sant Sadurní Atlètic. En canvi, l'Esparreguera no te la permanència assegurada a la segona divisió encara. En la primera volta, el resultat va ser favorable al Sant Sadurní Atlètic per 3-4. Bon partit el que es pot veure a La Triola, dissabte a les 18:00 h. Us hi esperem!!

El Rival

L'Esparreguera ocupa la 14a posició a la taula amb 24 punts després de 28 partits. Ha aconseguit 5 victòries, 9 empats i 14 derrotes. Ha marcat 64 gols a favor i n'ha rebut 91. Jugant a fora ha aconseguit 11 punts després de 14 partits. Jugant lluny del seu camp només ha guanyat en 2 ocasions (Pubilla Casas i Casablanca), ha empatat 5 vegades (Sant Just, Santboià, Gelida, Espluguenc i Poble Sec) i ha perdut 7 (Kubalas, Montserratina, Capellades, Masquefa, Vic58, Viladecavalls i PB Sant Vicenç. Jugant a fora ha aconseguit un total de 28 gols a favor i 43 en contra. Com a dada, l'Esparreguera porta 10 partits consecutius sense guanyar. Així doncs, bon partit dissabte a La Triola, en l'ultim partit de l'equip del Sant Sadurní Atlètic a casa. No hi falteu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.