divendres, 16 de maig del 2014

28a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atlètic - Santboià

Aquest dissabte 17 de maig es juga la 28 jornada de la lliga de veterans entre els equips de Veterans Sant Sadurní Atlètic i Santboià. El partit es jugarà a Sant Llorenç d'Hortons a partir de les 15:30 h., ja que a La Triola no es pot jugar per motius de incompatibilitat amb els partit de l'UE Sant Sadurní. Dos equips que poden donar un bon espectacle i que, encara que el Santboià no està matematicament salvat encara del descens, jugaran gairebé sense pressió. Queden convocats els jugadors del Sant Sadurní Atlètic a les 14:00 h. al Bar Sito. En la última jornada, el Santboià va empatar al camp de l'Esparreguera i lo propi va fer el Sant Sadurní Atlètic que va empatar al camp del Pubilla Casas. En la primera volta, al camp del Santboià, el resultat va ser de 2 a 7 a favor del Sant Sadurní Atlètic.

El Rival

El Santboià ocupa la 11a posició a la taula amb 27 punts. Ha aconseguit guanyar 7 partits, empatar 6 i perdre 14. Ha marcat 62 gols i n'ha rebut 82. Jugant a fora ha aconseguit 11 punts després de 13 partits. Ha guanyat 3 partits (Masquefa, Vic58 i Viladecavalls), 2 empats (Kubalas i Esparreguera) i n'ha perdut 8 (Poble Sec, PB Sant Vicenç, Sant Just, Montserratina, Pubilla Casas, Espluguenc, Gelida i Capellades). Jugant lluny del seu camp ha marcat 32 gols i n'ha rebut 45. El Santboià, com a dada curiosa, s'ha de dir que en tots els seus desplaçaments ha rebut com a mínim un gol, però també s'ha de dir que en tots els partits ens els que ha jugat a fora també ha marcat com a mínim un gol. Sigui com sigui, gran partit per la tarda del dissabte a Sant Llorenç, Veterans Sant Sadurní Atlètic-Santboià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.