divendres, 16 de maig del 2014

La Crònica

Pubilla Casas 2 Veterans Sant Sadurní Atlètic 2

Veterans Sant Sadurní Atlètic va formar amb: Cruces, Jaime M., Isco, Guerre, Lipo, Jordi A., Mora, Joan A., Jaume A., Joselu i Cantarero. I també amb: Dei

Partit maco de veure i de jugar el que es va jugar al Municipal de Pubilla Casas. El Sant Sadurní Atlètic arribava a aquest partit amb lo just, amb només un canvi a la banqueta i alguns jugadors tocats i que no estaven al 100 %. De totes maneres es va jugar un gran partit, donant la cara en tot moment. El Pubilla Casas va començar portant el pes del partit i els de Sant Sadurní aconseguien aturar els atacs locals sense problemes. Però sobre el min. 20, Jaime M. que jugava el seu primer partit complert desde el seu retorn, entrava per la banda dreta i posava una centrada mil.limètrica cap a Cantarero que controlava i posava el peu per fer arribar la pilota al fons de la xarxa. Joan A. en un xut desde fora de l'àrea aconseguia posar la por al cos dels locals al enviar la pilota al pal. El partit continuava igual i hi havia molta lluita al mig camp. Sobre el min. 35, el Pubilla Casas empatava el partit i s'arribava al descans amb l'empat a 1.

Començava la segona part i el Pubilla Casas apretava i sobre el minut 60 marcaven el 2 a 1. Van tenir alguna que altra ocasió més però unes vegades la defensa, molt segura durant tot el partit, i altres vegades un Cruces molt inspirat feien que els atacs locals fossin infructuosos. Però el Sant Sadurní Atlètic, encara que amb els jugadors justos, no va baixar el braços en cap moment i sobre el min.80 una centrada de falta de Marco desde l'esquerra la remata picada Dei al segon pal. La pilota torna al primer pal on Cantarero aconsegueix marcar amb el pit per posar el 2 a 2 al marcador. Dos golets per Cantarero que arrodonia un bon partit de futbol. No hi va haver temps per res mes. Bon partit i molta esportivitat  que acabava amb repartiment de punts, un per cada equip. Pròxim partit Veterans Sant Sadurní Atlètic-Santboià, partit que es jugarà dissabte a les 15:30 h. a Sant Llorenç d'Hortons per la imposibilitat de jugar a La Triola.