dissabte, 8 de març del 2014

20a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atlètic - Viladecavalls

Avui dissabte es juga a Sant Sadurní d'Anoia el partit corresponent a la 20a jornada del Campionat de Lliga que enfrontarà a l'equip local, els Veterans Sant Sadurní Atlètic contra el Viladecavalls. El partit començarà en un horari poc habitual a La Triola, a les 14:30 h. El Sant Sadurní Atlètic es troba ocupant la segona posició de la classificació amb 41 punts, després de derrotar en la passada jornada a l'UE Poble Sec a domicili per 2 a 3. Per la seva banda, el Viladecavalls va sortir derrotat al seu camp per 1 a 3 enfront el Santboià. En l'únic antecedent entre aquests dos equips, el Viladecavalls va sortir triomfant després de guanyar al Sant Sadurní Atlètic per 4 a 3 al seu camp en la jornada 5 del campionat. Recordem que va ser un partit on els locals van remontar un resultat advers en molt pocs minuts i quasi quan s'arribava a la finalització del partit. Bon partit aquest migdia/tarda a La Triola, on el Sant Sadurní Atlètic sortirà a intentar continuar amb la seva ratxa de victòries consecutives, fins ara 8 partits seguits sense cedir ni un sol punt. L'últim partit en el que van deixar escapar algun punt va ser en la jornada 11 enfront el Capellades, on es va perdre per 3 a 2. Així doncs us esperem a partir de les 14:30 h. a La Triola per continuar gaudint del futbol amb els Veterans de la Capital del Cava.

El Rival

El Viladecavalls es un equip que ocupa la 15a i penúltima possició a la taula amb 13 punts despres de 19 jornades. Ha guanyat 3 partits, n'ha empatat 4 i n'ha perdut 12. Ha marcat 34 gols a favor i n'ha encaixat 60. Ha jugat 10 partits lluny del seu camp i no ha aconseguit encara cap victòria. S'ha emportat 4 empats (Santboià, Espluguenc, Kubalas i Montserratina) i 6 derrotes (Capellades, Masquefa, Poble Sec, Esparreguera, Gelida i Pubilla Casas). En les 10 jornades jugades fora ha aconseguit 16 gols i n'ha rebut 31. Una dada important es que en les últimes 10 jornades no coneix la victòria i per tant es presentara
n amb moltes ganes de guanyar a La Triola, un camp on encara no ha aconseguit guanyar ningú aquesta temporada. No oblidem que en l'únic enfrontament entre aquests dos equips, el Viladecavalls es va emportar la victòria per 3 a 2. Aquesta tarda el Sant Sadurní Atlètic intentarà no deixar-se sorprendre i guanyar el partit per seguir a la caça del liderat de la 2a divisió del campionat. El desenllaç a partir de les 14:30 hores al Municipal de La Triola!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.