dissabte, 15 de març del 2014

La Crònica

PB Sant Vicenç 4 Veterans Sant Sadurní Atlètic 2

Veterans Sant Sadurní Atètic ha format amb: Jero, Isco, Guerre, Dei, Jordi A., Joan A., Lorente, Jaume A., Cantarero, Marco i Pedro. I també amb: Piti, Cruces, Antonio C., Mora i Jaime M.

Bon partit jugat de tu a tu al camp Municipal de La Guardia. El partit ha començat bé per al conjunt de la Capital del Cava i al min. 24 Pedro marxava en velocitat i s'escorava a la esquerra però encara així rematava amb la cama dreta i feia el 0 a 1 colocant la pilota al pal curt i fora de l'abast del porter local. El control del partit no era ben definit i hi havia molt joc de migcamp i molta lluita. Al min. 35 l'arbitre pitava una falta a la frontal favorable a la PB Sant Vicenç. Piquen la falta i la pilota va a parar al fons de la xarxa en un magnific llançament abaix, ajustat al pal a la dreta de Jero. Així arribavem a la mitja part.

La segona part començava amb la mateixa tònica que la primera. Molt joc a migcamp, molta lluita i poques ocasions de gols ni per un ni per altre equip. Ja quan haviem consumit 15 minuts de la segona part arribava el 2 a 1 per als locals en una jugada en que el davanter de la PB Sant Vicenç col.loca la pilota al fons de la xarxa davant de la pasivitat de la defensa. El Sant Sadurní Atlètic avança línies i malgrat que ho intentaven de totes les maneres no hi havia forma de crear clares ocasions de gol davant la portería local. En dos jugades gairebé clavades els locals marcaven dos gols mes que sentenciaven el matx a favor de la PB Sant Vicenç. Lluny d'abaixar el braços el Sant Sadurní Atlètic continuava lluitant i gairebé sobre el xiulet final l'àrbitre veu un clar penal sobre Mora que s'encarrega de transformar Guerre en el 4 a 2 final. Final del partit i després de 9 jornades sense conèixer la derrota, el Sant Sadurní Atlètic perd al camp del segon classificat. La semana que ve visita a Gelida, un altre plat fort que ens espera. Però això ja serà un altra història.