dissabte, 11 de gener del 2014

12a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atlètic-Pubilla Casas

Avui torna la 2a Divisió de la Lliga de Veterans després de les festes nadalenques. Els Veterans Sant Sadurní Atlètic juguen enfront el Pubilla Casas a l'hora habitual, les 16:00 h. com a local però no jugaran a La Triola. El partit es disputarà al Camp Municipal de Sant Llorenç d'Hortons. La falta de disponibilitat del camp sadurninenc ens obliga a anar a jugar al poble veí, Sant Llorenç, que gentilment ens ha cedit el seu camp de futbol per disputar el partit d'aquesta jornada. El partit es correspon amb la jornada 11 del campionat i enfrontarà dos equips que estan a mitja taula i es porten 4 punts de diferencia a la classificació a favor del Sant Sadurní Atlètic que marxa davant amb 17 mentres que el Pubilla Casas en porta 13. El Sant Sadurní Atlètic va caure en l'ultima jornada a Capellades per 3 a 2 mentres que el Pubilla Casas va derrotar per 4 a 2 al Santboià.  Queden convocats els jugadors del Sant Sadurní Atlètic a les 14:30 h. al BAR GRANJA EL PINO. En els dos partits jugats a Sant Sadurní d'Anoia entre aquests dos equips, els resultats van ser de 3 a 0 en la temporada 2011-12 i de 3 a 1 en la temporada 2012-13, sempre a favor del Sant Sadurní Atlètic.

El Rival

El Pubilla Casas es un bon equip que generalment sempre juga a un bon nivell. Aquesta temporada ha jugat 11 partits, amb 4 victòries, 1 empat i 6 derrotes. Suma 17 punts a la classificació i ocupa la 11a plaça. Ha marcat 32 gols a favor i n'ha rebut 33 en contra. Una dada important es que en les 11 jornades disputades fins ara sempre ha aconseguit foradar la porteria contraria, encara que per contra, porta 11 jornades seguides també encaixant algun gol en cada partit. Jugant a fora han aconseguit 6 punts en 5 partits. Ha aconseguit 2 victòries (Vic i Viladecavalls), cap empat i 3 derrotes (Gelida, Kubalas i Capellades). En relació als gols jugant com a visitant, n'ha marcat 12 i n'ha rebut 15 a la seva porteria. L'equip barceloní porta 3 jornades consecutives perdent en els seus desplaçaments fora del seu camp i el Sant Sadurní Atlètic encara no ha perdut cap partit jugant com a local. Aquesta vegada no estarem a La Triola però de ben segur ens sentirem com a casa al Municipal de Sant Llorenç d'Hortons. Així doncs, a partir de les 16:00 h. vine a gaudir de bon futbol, amb el partit Veterans Sant Sadurní Atlètic-Pubilla Casas. Recorda, a Sant Llorenç d'Hortons!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.