dissabte, 25 de gener del 2014

14a Jornada: Esparreguera-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Avui dissabte es juga a Esparreguera el partit corresponent a la 14a jornada del Campionat de Catalunya de Veterans del Sector BCN en la seva 2a divisió. El partit començara a les 18:30 hores i enfrontara els equips d'Esparreguera i Veterans Sant Sadurní Atlètic. Queden convocats els jugadors del Sant Sadurní Atlètic a les 17:00 h. al BAR CAFETERIA SENSE....... NOM. L'Esparreguera ve de perdre per 2 a 5 enfront la PB Sant Vicenç, un dels equips capdavanters de la taula. El Sant Sadurní Atlètic, per la seva part, ve de guanyar clarament al Santboià per 2 a 7. Segon partit consecutiu jugant a fora i tot una prova de foc per al Sant Sadurní Atlètic per continuar al grup capdavanter de la 2a divisió en la seva primera temporada en aquesta categoria. El partit el podeu seguir a Twitter a través de @VeteransAtl.

El Rival

L'Esparreguera ocupa la 12a posició a la taula classificatoria amb 13 punts després de 13 jornades. Ha aconseguit 3 victòries, 4 empats i 6 derrotes. Ha marcat 32 gols i n'ha rebut 35. Ha jugat 7 partits a casa i ha aconseguit 8 punts amb 2 victòries (Casablanca i Viladecavalls), 2 empats (Vic58 i Poble Sec) i 3 derrotes (Espluguenc, Masquefa i PB Sant Vicenç). Jugant al seu camp ha marcat 20 gols i n'ha rebut 19. En els 7 partits que ha jugat al seu camp, sempre ha marcat com a mínim un gol. En canvi, també en els últims 5 partits n'ha encaixat algun a la seva porteria. La seva major golejada la va aconseguir jugant enfront el Viladecavalls per 5 a 1 en la jornada 11. La PB Sant Vicenç va ser l'equip que li va endossar la major golejada en la última jornada amb el resultat de 2 a 5. Tot preparat perquè aquesta tarda es vegi un gran partit de futbol a Esparreguera. El Sant Sadurní Atlètic intentarà aconseguir la seva 3a victòria a domicili després d'aconseguir guanyar en la primera jornada al Casablanca i en la última al Santboià. Recorda, a les 18:30 h., Esparreguera-Veterans Sant Sadurní Atlètic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.