Veterans Sant Sadurní Atlètic va formar amb: Jero, Lipo, Isco, Joan A., Jordi A., Jaume A., Escobar, Lorente, Marco, Patxi i Cantarero. I també amb: Jaime M., Cruces, Chus, Piti, Palma, Mora i Dei.

Pubilla Casas va formar amb: Tomàs, Martin, Ruiz, Albert, Berruico, Navarro, Piera, Peso, Àlvarez, Garrote i Nakamura. I també amb: López, Rodríguez, Mayral, Cuadrado, Alex, Gutiérrez i Riera.

Arbitre: Sr. Gabino Sosa Vega. Va fer un arbitratge dolent. No va saber aturar el joc dur, amb i sense pilota del Pubilla Casas i es va estalviar un parell de targetes vermelles. No aconsegueix l'aprovat.

Banqueta local minuts abans
de començar la segona part.
Partit disputat el que es va jugar ahir a Sant Llorenç d'Hortons entre els equips de veterans del Sant Sadurní Atlètic i del Pubilla Casas. Al min. 10 el Sant Sadurní Atlètic s'adelantava al marcador mitjançant Marco que aprofitava una mala sortida al limit de l'àrea del porter visitant per emportar-se la pilota i acaba xutant perquè la pilota entres mansament a porteria. Les coses pintaven bé per l'equip local que s'avançava al marcador a pocs minuts de començar el partit. De seguida el Pubilla Casas es va treure la son de les orelles i en els minuts posterior començava a assetjar la porteria defensada per Jero, molt encertat en la tarda d'ahir. Encara i així, el Pubilla Casas estavellava per tres vegades la pilota als pals de la porteria local. Un a cada pal, un al dret, un a l'esquerra i un al travesser. La sort que ens ha faltat en altres partits, ahir es va aliar amb el Sant Sadurní Atlètic. A la primera part res mes a destacar. El Sant Sadurní Atlètic intentava dominar el joc però el perill el posaven els visitants.

Jaime M. quan es dispossava
a debutar aquesta temporada
La segona part va començar amb lluita al migcamp per fer-se amb el domini de la pilota. L'equip visitant va carregar piles a la mitja part i es va aplicar dur per parar la davantera local. Cantarero va ser objecte d'una falta sense pilota quan arrencava cap a porteria que l'arbitre no va voler veure. Després Patxi també va rebre una entrada que tenia un color taronja tirant a vermella que l'arbitre va solucionar amb una groga i gracies. Sobre el min.30 de la segona part el Sant Sadurní Atlètic tornava a marcar mitjançant Patxi i col.locava el 2 a 0 al marcador. El Pubilla Casas reaccionava i pocs minuts mes tard feia el 2 a 1 amb una falta escorada a l'esquerra de l'atac visitant. Xuten la falta, la pilota pica a la tanca i despista a Cruces que res no pot fer per aturar el llançament. El partit continuava como estava, amb el Sant Sadurní Atlètic per davant amb un gol d'avantatge. Llavors l'arbitre tornava a mostrar la seva cara dolenta quan s'estalviava la vermella directa per falta sobre un jugador sadurninenc quan marxava sol amb la pilota controlada cap a la porteria. Tot i això, el Sant Sadurní Atlètic tornava a marcar. Marco feia el tercer de l'atlètic i practicament sentenciava el matx. A les acaballes del partit debutava aquesta temporada Jaime Masana després d'estar gairebé 1 any i mig sense jugar per causa d'una lesió. I ja sobre el xiulet final el Pubilla Casas llançava un corner desde l'esquerra del seu atac amb tota la intenció del mon al segon pal que era rematat a boca de gol convertint així el 3 a 2 final. Bon partit i bona intensitat la posada per tot l'equip del Sant Sadurní Atlètic que suma 3 punts mes davant d'un equip difícil. Propera jornada desplaçament a Sant Boi de Llobregat per enfrontar-se a l'equip del Santboià.