Planas, Tort, Cortés, De Gispert I, Alcántara, Casellas, Tintore, Fernández, González, Mendoza i Carrero.  I també amb: Cano, Sabates, Aguilar, Roca i De Gispert II

Sant Sadurni Atlètic ha format amb:

Cruces, Antonio C., Joan A., Guerre, Jaime M., Jaume A., Mora, Dei, Escobar, Isco i Pedro. I també amb:  Nene, Lipo, Patxi i Francis.

Arbitre: Felipe Santos Pastor. Ha estat molt dialogant. Correcte.

Que no us enganyi el resultat!!! No ha sigut un partit gens fàcil.

El partit començava a les 16:00 h. al camp Municipal de La Palma de Cervelló. El primer quart d'hora ha sigut de tanteig per part dels dos equips fins que al minut 15, un bon pase de Jaume A., l'ha aprofitat Escobar per fer pujar el primer gol pel St. Sadurní Atlètic amb una bonica vaselina sobre el porter. La Palma jugava molt bé, tocant i tocant, encara que sense gran perill tret d'un xut creuat a l'esquerra de la porteria defensada per Cruces i una pilota que treia desde la mateixa linia de gol el defensa Lipo. Al minut 22, Dei marcava de penal clar sobre Pedro. Molt poc després, al minut 26, l'arbitre ha assenyalat un altre penal, aquesta vegada a favor de La Palma que ha sigut transformat en el 1 a 2. La resta de la primera part ha estat molt travada i molt lluitada pels dos conjunts, encara que ja no s'ha mogut el marcador.

A la represa els homes de Rafa Moreno han sortit mes "enchufats". Al minut 55, el col.legiat xiulava un altre clar penal a l'area de La Palma. Dei s'encarregava de tornar a marcar i posar el 1 a 3 al marcador. Del minut 56 fins al 70 s'han marcat 3 gols mes. Tots del Sant Sadurní Atlètic, que ha aprofitat la baixada física del conjunt de La Palma. L' 1 a 4 el feia Patxi en entrar al primer pal a rematar una centrada d'Escobar després d'una gran jugada personal. L' 1 a 5 el marcava Francis, de cap, després d'un altra centrada d'Escobar. I l'1 a 6 al marcador l'ha posat Patxi, definint perfectament una gran jugada personal. A partir d'aquí han anat passant els minuts i La Palma retallava distancies al marcador sobre el minut 80. Pedro tancava el resultat amb un gran gol a pase de Mora després d'una gran jugada personal.

En definitiva, un partit ben lluitat contra un gran rival que no ens ha posat les coses gens fàcils.