diumenge, 30 de setembre del 2012

La Crònica

UE Poble Sec 1 Veterans Sant Sadurni Atlètic 1



UE Poble Sec ha format amb: Maillo, Aricha, Moreno, Cordoba, Pastor, Bellmunt, Perez, Siroy, Garcia, Jimeno i Vilarrubias.

Veterans Sant Sadurní Atlètic ha format amb: Mendoza, Isco, Jordi A., Joan A., Guerre, Francis, Jaume A., Pitu, Pedro, Dei i Patxi. També amb: Marco, Mora, Eusebio, Nene i Lipo.

Arbitre: Sr. Henry Ballesteros Pineda. Va decidir jugar en un camp amb força aigua. Es va empassar un clar penal a l'area local i va ser força permissiu amb el joc dur de l'equip de casa. Discret.

Partit remullat i primer empat de la temporada

Partit molt difícil el jugat ahir al camp de La Satàlia enfront de l'UE Poble Sec. Els dos primers classificats de la tercera divisió s'enfrontaven en un camp amb molta aigua i sota una pluja contínua durant tot el partit.


El terreny de joc ahir
El matx va començar amb una mica de retard per les condicions del camp. Al poc de començar el partit, mentre els equips encara s'estaven acostumant al terreny de joc, Francis intenta un centre-xut que desvia el porter local amb la punta dels dits i envia la pilota a corner. El joc estava sent força dur i hi havia una lluita constant per fer-se amb el control del mig del camp per part dels dos conjunts. Els de Sant Sadurní començaven a portar la iniciativa en el joc quan Dei entra a l'àrea amb pilota controlada, dribla al jugador contrari, i aquest el derriba en un clar penal que l´àrbitre es va empassar.
Tot seguit, en una jugada per la banda esquerra, Francis s'escapa del seu marcador i dispara a porteria i el porter local bloca la pilota. El domini sadurninenc era clar i Dei torna a provar sort en un xut desde la frontal que sur una mica desviat. Poc desprès el migcampista del Sant Sadurní Atl., que estava tenint una excel.lent actuació, havia d'abandonar el camp per lesió. Així va a acabar la primera part en la que el Sant Sadurní Atl. va merèixer que algun gol pujes al marcador.

Continuava plovent i així començà la segona part. Al min. 53, l'única errada en defensa en tot el partit, va permetre avançar-se en el marcador a l'equip local, que fins al moment no havia inquietat gaire la porteria del Sant Sadurní Atl. De seguida va reaccionar l'equip visitant que empatava el partit dos minuts desprès amb gol de Marco amb un xut desde fora de l'area, fruit d'una jugada de lluita de Patxi. La resposta de l'UE Poble Sec no es va fer esperar i en una centrada desde la cantonada van aconseguir un gran remat de cap, aturat amb una no menys excepcional parada del porter del Sant Sadurní Atl. que ahir va solventar totes les jugades de perill amb molta seguretat. A partir d'aquest moment el partit es va convertir en un monòleg constant del Sant Sadurní Atl. Primer una centrada de corner que Marco remata de cap a fora per poc. Desprès en una jugada escorada de Patxi que intenta superar per alt al porter, que tot i estar adelantat va poder desviar el xut. Una falta desde la frontal xutada per Nene que es va estabellar a la tanca. Un altre xut de Patxi que va sortir per ven poc per sobre del travesser desprès d'una gran jugada personal. Xut de Marco a l'esquerra de la porteria local........ Però poder l'ocasió mes clara arribava al minut 86 quan Patxi engalta un fort xut, que desprès de fregar el cap d'un contrari, s'acabà estavellant al travesser. Ja a les acaballes del partit, l'arbitre va veure falta inexistent de Pitu quan marxava sol cap a la porteria contraria. No hi va haver temps per res mes.
Salva fent les funcions de delegat

Partit èpic al camp de La Satàlia i molta lluita per part dels dos conjunts. Posiblement els de Sant Sadurní es van merèixer més després del domini i de les moltes ocasions de les que van disposar.






1 comentari:

  1. Que grandes equipo!!! Se ha luchado a tope y se ha conseguido un punto muy valioso!! A seguir en la linea.

    ResponElimina




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.