Mendoza, Isco, Joan A., Guerre, Francis, Jaume A., Pitu, Dei, Marco, Mora i Escobar. I també amb: Billy, Salva, Chus, Carles G., Jordi A. i Antonio C.

Incresa Molins ha format amb:

Gonzalez, Lopez, Soto, Fabian, Gomez I, Martinez, Alejandro M., Gomez II, Quiros, Alberto M. i Arcos. I també amb: Forero, Pueyo, Sanchez, Utrera, Samso i Escamilla.

Arbitre: Andres Rieque Paredes. No ha influit al resultat.

Guanyant més amb el cor que amb el joc

Abans de començar el partit s'ha guardat un rigurós minut de silenci per la mort, la pasada jornada, d'un jugador de l'equip de Veterans Molins de Rei.

Partit extrany el avui vist al municipal de La Triola de Sant Sadurní. Molt de joc al mig del camp, molta lluita i al final una victòria mes aconseguida amb el cor que amb el joc de l'equip. Malgrat tenir algunes baixes importants, el Sant Sadurní Atlètic ha començat el partit fort i als pocs minuts Escobar ha tingut una bona oportunitat que ha desbaratat la defensa de l'Incresa Molins amb un bon cop de cap enviat a corner. Molta lluita al mig del camp i poques jugades de perill fins que al min. 14, un xut des de mig camp de l'Incresa Molins acabava al fons de la xarxa desprès de superar per alt el porter sadurninenc que estava avançat. Acte seguit i mentre els jugadors de l'Incresa Molins celebraven el gol al seu camp, Guerre, molt llest, ha fet la sacada de mig camp amb un xut ras que ha acabat al fons de la porteria defensada per Gonzàlez, davant la mirada atònita de la majoria de jugadors visitants. El Sant Sadurní Atlètic ha continuat intentant fer el segon però avui les coses no sortien i l'Incresa Molins no tenia gaires problemes per mantenir el resultat. Només una jugada, molt clara, en la que Pitu s'ha quedat sol davant del porter i ha enviat la pilota fora ha inquietat a l'equip visitant fins arribar al descans.

La segona part ha sigut molt semblant a la primera. A destacar un bon xut de Marco aturat pel porter de l'Incresa Molins que ha tret una mà increïble per evitar el gol. Continuava el joc embarullat al mig del camp sense que cap equip dominés clarament, encara que poc a poc, l'equip de Sant Sadurní disposava de mes possessió de pilota fins que al min. 77, una gran jugada d'Escobar i Dei, acabava al fons de la xarxa. Tercer gol de Dei aquesta temporada. Al minut 79, ambdós equips s'han quedat amb un home menys. Mora ha sigut objecte d'una dura entrada a l'alçada del turmell. L'arbitre ha expulsat amb vermella directe a l'autor de la falta i ha tret groga a Mora per protestar. Era la segona del jugador sadurninenc i també ha hagut d'abandonar el camp. Als últims minuts, una bona jugada d'Escobar acabava amb un xut al pal i passejant-se per davant de la línia de gol. Allà estava Billy per posar el 3 a 1 al marcador i sentenciar el matx al minut 44.
 Rafa Moreno donant instruccions desprès
del segon gol del Sant Sadurni Atl.

En definitiva, un partit en el qual no hem vist un gran joc però si molta lluita i treball que al final ens ha portat a la victòria.