divendres, 28 de setembre del 2012

Primer i Segon de la classificació es veuen les cares

Aquest dissabte, dia 29 de setembre, tindrà lloc al camp de La Satàlia, el partit corresponent a la 4a Jornada de la 3a Divisió del Campionat de Catalunya de Futbol Veterà (sector BCN).

Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atlètic a les 14 h. al Bar-Cafeteria SENSE NOM, per jugar enfront UE Poble Sec, primer classificat, igualat a punts amb l'equip sadurninenc que es segon. Tots dos conjunts son els únics que han guanyat els tres partits jugats fins ara. El partit començara a les 16:00 h.

El Sant Sadurní Atlètic ve de guanyar a casa a l'equip d'Incresa Molins per un resultat de 3 a 1. D'altra banda, l'UE Poble Sec va jugar al camp de la PBB Sant Feliu i es va emportar el partit per un ajustat 1 a 2.

 La temporada passada l'enfrontament entre UE Poble Sec i Sant Sadurní Atl. va tenir lloc a la 14a Jornada i el resultat va ser favorable a l'equip barceloní per un 3 a 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.