dissabte, 2 de febrer del 2013

19a Jornada: Veterans Sant Sadurni Atl.- UE La Palma

Avui dissabte tindrà lloc una nova jornada, la 19a, de la lliga de veterans al Municipal de La Triola. Ens visita la UE La Palma, l'equip que ocupa la 10a posició a la taula classificatòria. El partit començarà a les 16:00 h. i promet ser un gran matx. La UE La Palma ve de jugar a casa enfront de la PBB Sant Feliu amb un resultat d'empat a 2. Els Veterans Sant Sadurní Atl. es van desfer de l'AE Piera en la anterior jornada per 2 a 5. En la primera volta, el partit que enfrontava la UE La Palma i el Sant Sadurní Atl. va acabar amb victòria dels sadurninencs per un clar 2 a 7. En la última visita de l'equip de La Palma de Cervelló a Sant Sadurní es va saldar amb victòria per l'equip de La Palma per 0 a 1, partit que corresponia a la 33a Jornada de la lliga de veterans 2011/12.

El Rival

La UE La Palma es un equip que proposa un joc vistos i de toc. Sempre que s'han enfrontat al Sant Sadurní Atl. han sigut partits intensos i disputats. La UE La Palma ocupa la 10a posició a la classificació amb 23 punts repartits en 7 victòries, 2 empats i 9 derrotes. En el seu compte golejador compten amb 54 gols a favor i 53 en contra. Quan juga a fora de casa baixa el seu rendiment ja que nomes ha aconseguit 6 punts dels 23 possibles. Punts aconseguits amb 2 victòries enfront la PBB Sant Feliu (1-5) i enfront l'AE Piera (3-6), en la primera i tercera jornada respectivament. No ha empatat cap partit jugant de visitant i ha sortit derrotat en 6 jornades. Per tant, a partir de la 3a Jornada, cada cop que ha jugat de visitant ha perdut el partit. Porten 24 gols a favor, jugant lluny de La Palma, i 30 en contra. I una dada a tenir en compte..... En tots els seus desplaçaments, malgrat nomes ha aconseguit 2 victòries, ha sigut capaç de marcar com a mínim un gol.

Així doncs, partit emocionant al Municipal de La Triola aquesta tarda a partir de les 16:00 h per continuar lluitant per les posicions capdavanteres de la 3a divisió de la lliga de veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.