dissabte, 16 de febrer del 2013

20a Jornada: Incresa Molins-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Desprès de la parada de la lliga de veterans per les celebracions de Carnestoltes, torna la competició i els Veterans Sant Sadurní Atl. visiten l'Incresa Molins. El partit tindrà lloc avui a les 16:00 h. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atlètic a les 14:15 h. al Bar 9 (Mario) de les Vivendes Vilarnau. L'Incresa va jugar l'última jornada fora de casa i va obtenir un resultat advers per 4 a 1, al camp de la PBB Sant Feliu. El Sant Sadurní Atlètic, per la seva banda, va derrotar a l'UE La Palma per 3 a 1 al camp Municipal de la Triola. L'última vegada que es van enfrontar els dos equips va ser a la jornada 3 i el resultat va ser de 3 a 1 favorable als sadurninencs que jugaven a casa. En l'últim precedent al camp de l'Incresa Molins, el resultat va ser d'empat a 2 en la passada campanya.

El Rival

L'Incresa Molins es un equip que ha anat de mes a menys però que al seu camp es mostra com a un equip compacte i fort que no posa cap facilitat a l'equip contrari per a treure punts. Ocupa la 15a posició a la taula amb 19 punts després de 18 jornades (te un partit pendent amb el Granollers). Ha aconseguit 5 victòries, 4 empats i 9 derrotes aquesta temporada. Ha marcat 30 gols a favor i n'ha rebut 50. Jugant a casa es un equip perillós, ha aconseguit 12 dels 19 punts que porta aquesta temporada. Ha guanyat 3 partits (Piera, Masquefa i Corbera), n'ha empatat 3 (PBB Sant Feliu, Molins de Rei i Capellades) i n'ha perdut 4 (Poble Sec, Pueblo Nuevo, Montserratina i Sant Pau). Jugant al seu camp ha rebut 22 gols i n'ha fet 17. Així doncs, partit trampa al camp de l'Incresa Molins, on els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atlètic intentaran aquesta tarda emportar-se els tres punts cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.