La Crònica

20a Jornada: Incresa Molins 1 Veterans Sant Sadurní Atl. 2

Incresa Molins va formar amb: Hormeño, Forero, Pueyo, Lopez, Sanchez, Utrera, Coto, Fabian, Gómez I, Martínez i Alexandro. I també amb: Samsó, Marín I, Cuevas, Gómez II, Quiros, Marín II i Arcas.

Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Cruces, Antonio, Isco, Guerre, Jordi A., Mora, Nene, Marco, Patxi, Chus i Francis. I també amb: Pitu, Lipo, Palma, Joan A., Rubén i Carles.

Àrbitre: Diego Salas Martínez. Dolent. Va expulsar al delegat del Sant Sadurní Atl. i a Antonio C. Ambdós expulsions per protestar.

Incresa Molins - Veterans Sant Sadurní Atl.
Dissabte a la tarda es disputava el partit corresponent a la 20a jornada del campionat de Catalunya de veterans del sector Barcelona. S'enfrontaven a Molins de Rei, l'Incresa Molins i els Veterans Sant Sadurní Atlètic. Bon partit jugat de tu a tu on els homes de Rafa Moreno van emportar-se el gat a l'aigua després de jugar un gran partit amb lluita constant i sense donar cap pilota per perduda.

La primera part va ser de lluita al mig del camp, amb poques oportunitats de gol. L'equip sadurninenc intentava una i altra vegada arribar amb perill però la defensa i el mig camp de l'Incresa estaven molt atents i segurs. A falta d'ocasions, l'àrbitre es va convertir en protagonista del partit quan va expulsar al min. 40 al delegat sadurninenc, Salva Ruano, després de que aquest protestes un inexistent fora de joc xiulat per l'arbitre. L'única oportunitat a destacar en la primera part va ser una doble ocasió al min. 42, després d'un corner, un jugador sadurninenc remata, para el porter i el refús va a parar a Rubén que xuta desde dins de l'àrea però el seu llançament es desviat per la defensa un altre cop a corner. Amb empat a cero s'arribava al descans.

Chus, l'autor del gol de la victòria,
es felicitat per Lipo després de ser substituit.
En la segona part les coses van canviar, van haver mes oportunitats, però la lluita i l'entrega seguia sent constant per part dels dos equips. Al min. 48, l'Incresa va tenir la gran oportunitat del partit quan una passada al forat es aprofitada pel davanter dels locals per encarar en solitari a Cruces. Aquest surt de l'àrea i atura amb el pit en resposta al xut del jugador de l'Incresa. Gran aturada i el porter sadurninenc salvava els mobles en els primers instants de la segona part. Llavors el Sant Sadurní Atl. va començar a toca i aviat van arribar els fruits. Al min. 49, l'arbitre torna a equivocar-se i s'estalvia un clar penal sobre Patxi. Al min. 52, Nene xuta de falta llunyana, el porter no aconsegueix blocar la pilota i Patxi esta molt atent per aprofitar el rebuig i fer pujar el 0 a 1 al marcador. Poc li va durar l'alegria a l'equip de Sant Sadurní perque 3 minuts mes tard, l'àrbitre s'inventa una falta de Guerre a la frontal, lleugerament escorada a la dreta. Roberto Gómez fa un llançament magistral de la falta i aconsegueix l'empat a 1. En aquell moment, al min. 56, l'arbitre va expulsar Antonio C., que era a la banqueta, per protestar. El jugador del Sant Sadurní Atl. portava una estona intentant demanar un canvi i l'àrbitre es feia el sord. El Sant Sadurní Atl. continuava tocant la pilota i cada cop s'apropava amb mes perill a la porteria local, fins que al min. 70, una gran jugada de Pitu buscant la passada perfecte, troba a Chus que s'internava per la banda esquerra de l'atac. Chus va rebre, va mirar i va definir perfectament, a mitja alçada, sobre la sortida del porter que no va poder fer res per aturar la bimba. Era una forta injecció de moral pels de Sant Sadurní que van trobar desde llavors el millors moments del partit, amb un joc que va agradar, sense donar opcions des d'aquí fins al final del partit a un Incresa Molins que no aconseguia robar la pilota. Amb la victòria del Sant Sadurní Atlètic s'arribava al final dels 90 minuts, en un partit en que els dos equips van jugar amb esportivitat i lluita.