divendres, 22 de febrer del 2013

21a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atl.-UE Poble Sec

Aquest dissabte, 23 de febrer, el partit de la jornada es juga a Sant Sadurní, es juga a la Triola. A partir de les 16 h. començarà un partit que promet ser d'allò mes vibrant entre els dos primers classificats de la 3a divisió del campionat de Catalunya de veterans. Ens visita l'UE Poble Sec, un equip que es lider amb 6 punts d'avantatge sobre el Sant Sadurní Atl. En la 1a volta, en la visita dels sadurninencs al camp de La Satàlia, el resultat va ser d'empat a 1. En la última visita de l'equip barceloní a la capital del cava, el resultat va ser d'empat a 2. En el comput global de tots els partits jugats entre els dos equips, es salda amb 2 empats i una derrota del Sant Sadurní Atl. per 3 a 1 en la passada temporada. En la última jornada, el Sant Sadurní Atl. es va emportar la victòria del camp de l'Incresa Molins per un ajustat 1 a 2, mentres que l'UE Poble Sec va guanyar per idèntic resultat, 2 a 1, a la PBB Sant Feliu. Així doncs, gran partit el que s'espera demà a la tarda al Municipal de La Triola, on els jugadors de l'equip de Sant Sadurní esperen rebre els ànims de la gent que s'apropi al camp de futbol.

El Rival

L'UE Poble Sec es el lider de la categoria. Ha disputat 20 partits, dels quals n'ha guanyat 16, n'ha empatat 3 (Sant Sadurní Atl., Santboià i Capellades) i n'ha perdut nomes 1, al camp del Masquefa. Ha marcat 68 gols a favor i n'ha rebut 29. Porta 51 punts a la classificació, dels quals 22 els ha aconseguit jugant en camp contrari. Ha guanyat 7 partits lluny del seu camp, n'ha empatat 1 (Capellades, 3-3) i n'ha perdut un altre (Masquefa, 0-1). Ha marcat 29 gols a favor i n'ha rebut 15. Es tracta d'un equip amb una davantera molt perillosa i ràpida que aprofita molt bé les bandes i son letals davant del porter. A continuació us dono algunes dades perquè veieu que el partit de demà promet de veritat!!

Equip amb mes victòries locals: Veterans Sant Sadurní Atl. (10, totes les que ha jugat a La Triola)
Equip amb mes victòries com a visitant: UE Poble Sec (7)
Equip menys golejat a casa: Sant Sadurní Atl. (11 gols)
Equip menys golejat a fora: UE Poble Sec (15 gols)
Equip menys golejat de la categoria, tan a casa com jugant a fora: Sant Sadurní Atl. (28 gols)


Com podeu veure, demà s'enfronten els dos equips amb millor forma de la temporada. El que ho ha guanyat tot al seu camp, Sant Sadurní Atl., enfront al qui ha aconseguit mes victòries fora, l'UE Poble Sec. L'equip menys golejat a casa, Sant Sadurní Atl., enfront l'equip menys golejat a fora, l'UE Poble Sec. Tots els ingredients necessaris perquè es vegi un gran partit de futbol i que la gent que s'apropi a La Triola s'ho passi d'allò més bé. Recordeu, demà dissabte 23 de febrer a les 16 h., al camp Municipal de La Triola!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.