dissabte, 1 de juny del 2013

34a Jornada: Molins de Rei - Veterans Sant Sadurní Atlètic

Aquest dissabte, última i interessant jornada del Campionat de Catalunya de Veterans del Sector BCN. Després que la setmana passada aconseguissin l'ascens els Veterans Sant Sadurní Atlètic i l'UE Poble Sec, aquesta setmana, l'última plaça que dona dret a pujar de categoria se la juguen el CF Capellades i el Sector Montserratina en els seus partits enfront el Santboià i Incresa Molins, respectivament. Apart de l'última plaça que queda per l'ascens de categoria, aquesta jornada es juga el campionat. Tres equips estan en disposició d'aconseguir-ho. El millor col.locat per aconseguir ser campió de la 3a divisió del Campionat son els Veterans Sant Sadurní Atl. que depenen d'ells mateixos per aconseguir ser campió. Amb un punt d'avantatge sobre l'UE Poble Sec, l'equip sadurninenc, guanyant a Molins de Rei s'asseguraria el títol. L'UE Poble Sec s'enfronta al cuer, el Granollers. Una ensopegada dels de Sant Sadurní, combinat amb una victòria del Poble Sec donaria el campionat als barcelonins. El tercer en discòrdia es el CF Capellades que s'enfronta al Santboià, hauria de guanyar i esperar que perdessin el Sant Sadurní Atl. i l'UE Poble Sec.

Però el que realment ens importa es el partit que juguen aquesta tarda a Molins de Rei els Veterans Sant Sadurní Atl. A partir de les 16:00 h. al Municipal de Molins de Rei. Una victòria els donaria el campionat i els homes de Rafa Moreno hi aniran a totes perque així sigui. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. a la seu social del club, BAR LA TRIOLA, a les 14:00 h. El Sant Sadurní Atl. va aconseguir l'ascens la setmana passada enfront la PBB Sant Feliu. Van guanyar a La Triola per 3 a 0. El Molins de Rei ve de guanyar a domicili per 0 a 4 al Pueblo Nuevo. Bon partit el que es pot veure aquesta tarda a Molins de Rei a partir de les 16:00 h.

El Rival

El Molins de Rei es un equip que ocupa la 16a posició a la classificació amb 32 punts. 8 victòries, 8 empats i 17 derrotes. Han marcat 62 gols a favor i n'han encaixat 75. En els partits jugat al seu camp han aconseguit 20 punts dels 32 que porten, amb 5 victòries (Granollers, Sant Pau, Piera, La Palma i Masquefa), 5 empats (Corbera, Montserratina, PBB Sant Feliu, Pubilla Casas i Santboià) i 6 derrotes (PB Sant Vicenç, Capellades, Buenaventura, Pueblo Nuevo, Incresa Molins i Poble Sec). Al seu camp han marcat 34 gols i nomes n'han rebut 27. Realment es veu que es al seu camp on son veritablement perillosos. Una dada important es que porten 3 partits sense perdre al seu camp i el Sant Sadurní Atl. es desplaça a Molins amb la

intenció de trencar aquesta bona ratxa dels locals. Els sadurninencs també porten una bona ratxa de resultats amb 6 victòries en les ultimes 6 jornades i han marcat com a mínim algun gol en les últimes 33 jornades consecutives. Així doncs, un bon partit amb el campionat de la categoria en joc, aquesta tarda a partir de les 16:00 h. a Molins de Rei, Molins de Rei-Veterans Sant Sadurní Atlètic!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.