dimecres, 5 de juny del 2013

La Crònica

Molins de Rei 1 Veterans Sant Sadurní Atlètic 6

Última jornada i campionat pels Veterans Sant Sadurní Atlètic. El partit jugat al Municipal Josep Raich de Molins de Rei va acabar amb un resultat de 1 a 6 a favor dels jugadors sadurninencs.

Primers minuts del Molins de Rei-Sant Sadurní Atl.
El partit començava amb 3 gols del Sant Sadurní Atlètic en només 20 minuts que van ser claus per decidir el partit de la banda dels de la Capital del Cava. Però primer hi va haver una bona oportunitat al min. 5, quan Nene s'encarregava de llançar una falta a la frontal que marxava llepant el pal a l'esquerra de la porteria del Molins de Rei. 3 minuts mes tard, centrada de Pedro que no troba rematador i en segona jugada, Jaume A. fa una centrada que el mateix Pedro remata de cap molt forçat a fora. Però al min. 10 arribava el primer gol. Pedro rep una pilota al forat que defineix perfectament superant el porter local. Tot seguit, al min. 12, Marco es objecte d'un clar penal quan intentava rematar. El mateix Marco fa el llançament i no falla, ajustant la pilota al pal dret de la porteria del Molins de Rei. I al min. 17, Guerre refusa una pilota que sorprèn per alt a la defensa local. Marco es fa amb la pilota i encara el porter i el supera per baix. 3 a 0 en 17 minuts, un Molins de Rei que no sabia contrarrestar l'atac sadurninenc i un Marco estratosfèric feien creure en la victòria i en el campionat. El Molins de Rei despertava i amb una falta a la frontal que s'estabellava a la tanca era l'única forma de fer perill. Al min. 24 Pedro es objecte d'un mes que possible penal que l'àrbitre no va veure. Al min. 27, el Molins de Rei centra de jugada aturada i el remat de cap d'un dels seus jugadors es passeja per l'àrea fins que surt massa creuat a la dreta de la porteria visitant. El Sant Sadurní Atl. dominava i el Molins de Rei ho intentava a pilota aturada. Al min. 38, Pitu remata al lateral de la xarxa de la porteria del Molins de Rei. Al min. 40, Chus remata a mitja distancia però el seu xut tou l'atura el porter sense problemes. Al min. 44 xut del Molins que atura Cruces. Al min. 45 arriba la jugada que podria haver complicat les coses pel Sant Sadurní Atlètic. L'àrbitre xiula un mes que discutible penal per mans de Joan A. El jugador del Molins xuta i la pilota marxa a fora, a la dreta de la porteria de Cruces. Així s'arribava al final dels 45 minuts inicials.

En la segona part van arribar 3 gols mes per part del Sant Sadurní Atlètic. Al min.48, Marco escolta "Marco al mig!!!". Era la veu de Pitu que li demanava la pilota. Marco d'esquena, escorat a la dreta de l'atac sadurninenc, es treu una centrada que Pitu, sense deixar votar la pilota empalma i supera al porter del Molins de Rei. Un gran gol. Al min. 56, Marco torna a deixar mostres de la seva qualitat al baixar magistralment una passada de 40 metres de Guerre. Controla i la creua davant de la sortida del porter. Al min. 64, Jaume passa al forat una pilota cap a Pedro i aquest creua massa la pilota. Al min. 69, el Molins de Rei marcava el gol de l'honor en una errada de la defensa sadurninenca. Un minut després, Marco feia el seu q
Cel.lebració al finalitzar el partit

uart gol al partit tornant a superar al porter per baix. Partidàs del davanter del Sant Sadurní Atlètic. A les acaballes del partit, Pedro, després de lluitar per una pilota, aconsegueix xutar però la pilota marxa alta. Final del partit, de la temporada regular i del campionat. Finalment.....

VETERANS SANT SADURNÍ ATLÈTIC CAMPIONS!!!!