dissabte, 1 de juny del 2013

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 3 PBB Sant Feliu 0

Rafa Moreno seguint l'evolució dels seus jugadors
El passat dissabte 25 de maig es va disputar a La Triola el partit corresponent a la 32a jornada del Campionat de Veterans del Sector BCN entre els Veterans Sant Sadurní Atl. i la PBB Sant Feliu. Un empat dels sadurninencs els donava l'ascens de forma matemàtica a la segona divisió del Campionat a falta d'una jornada per finalitzar la competició. I així va ser, 3 a 0 pel conjunt de Sant Sadurní i ascens a la butxaca.

El partit va començar molt bé pels homes de Rafa Moreno i Antonio Cruces i al min. 5, Patxi fa una passada mil.limètrica al forat perque Pedro defineixi de forma perfecte davant la sortida del porter visitant. A partir d'aquí, el partit era dominat pel Sant Sadurní Atl. però sense crear gaire perill sobre la porteria rival. Al min. 30, Patxi fa una jugada personal i es agafat, encara així, el davanter local xuta però el seu xut marxa una mica alt per sobre del travesser. La primera part no va tenir gaire mes que destacar, apart del domini del Sant Sadurní Atl. i el poc perill creat. Així s'arribava a la mitja part.

Cares d'alegria a la banqueta
 del Sant Sadurni Atlètic
La segona part va començar igual que a la primera, i al min. 50, gran centrada de Chus i quan Marco intenta rematar es objecte de falta dins de l'àrea. Penal clar que s'encarregava de transformar Patxi en el 2 a 0. Al min. 59, jugada plena de força de Pedro Guerrero que guanya per velocitat al seu defensor i encara al porter, però el seu intent per marcar es aturat pel porter visitant. Al min. 65, errada en defensa del Sant Sadurní Atl. que deixa franca una pilota a la davantera de la PBB Sant Feliu, però Mendoza, el porter sadurninenc, atura sense problemes. Així passaven els minuts i el marcador no es movia, el Sant Sadurní Atl. es veia a segona. A les acaballes del partit, min. 89, Antonio Cruces roba una pilota i passa a Jaume A. que habilita a Pedro perque faci la centrada. Marco dins de l'àrea no falla i remata el partit amb el 3 a 0 final. Just resultat i ascens matemàtic aconseguit. Final del partit i cel.lebració dels integrants de la plantilla i seguidors, sobretot nens, que van gaudir durant una estona a sobre la gespa del fortí sadurninenc, La Triola, on l'equip local no ha perdut cap partit durant tota la temporada.