dissabte, 25 de maig del 2013

33a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atl.-PBB Sant Feliu

Avui dissabte es juga el partit corresponent a la 33a i penúltima jornada del Campionat de Catalunya de Veterans del Sector BCN. Els Veterans Sant Sadurní Atlètic reben a La Triola a la PBB Sant Feliu en el partit que podria significar l'ascens de categoria de l'equip sadurninenc. Necessiten un empat com a mínim per certificar matemàticament l'ascens a la segona divisió del campionat. Avui a partir de les 16:00 h. es juga molt a La Triola. Es un partit més però amb l'al.licient del premi final lluitat tota la temporada. En la última jornada, el Sant Sadurní Atl. es va desfer del Sant Pau per 0 a 2 i la PBB Sant Feliu va perdre davant el Molins de Rei per 3 a 4. Recordem que en la primera volta l'equip santfeliuenc va derrotar als de Sant Sadurní per un resultat de 2 a 1.

Apropeu-vos al camp que a mes del partit de veterans es juga també un interesantíssim partit femení entre el Sant Sadurní Atl. i el CF Gelida. I per si fos poc, a les 18:00 h., el partit del  Sènior "A" enfront UD FP Base Vilanova.

El Rival

La PBB Sant Feliu ocupa la 11a posició a la taula classificatoria amb 40 punts, amb 11 victòries, 7 empats i 14 derrotes. Porten un total de 69 gols a favor i 79 en contra. Jugant lluny del seu camp ha aconseguit 17 punts, guanyant 4 partits (Pubilla Casas, Granollers, Masquefa i Capellades), n'ha empatat 5 (Incresa Molins, Molins de Rei, AE Piera, La Palma i Pueblo Nuevo) i n'ha perdut 7 (Santboià, PB Sant Vicenç, Buenaventura, Sant Pau, UE Poble Sec, CF Corbera i Montserratina). Ha marcat 33 gols a favor i n'ha encaixat 39. Una dada important es que porta 13 jornades consecutives marcant quan juga fora de casa i que va guanyar a un camp com el del CF Capellades on només han aconseguit guanyar ells. Així doncs no s'hi val a badar i s'ha de sortir al camp amb els 5 sentits. Aquesta tarda, Veterans Sant Sadurní Atlètic vs PBB Sant Feliu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.