Sant Pau 0 Veterans Sant Sadurní Atlètic 2

Veterans Sant Sadurní Atlètic va formar amb: Cruces, Antonio, Guerre, Nene, Joan A., Pitu, Mora, Isco, Paco, Pedro i Patxi. I també amb: Chus, Jaume A., Jordi A.

Xerrada de Rafa Moreno en la mitja part.
Foto cedida per Salvador Ruano (delegat)
Partit estrany el que es va jugar dissabte passat al Municipal de Castellbell i el Vilar. L'equip local, el Sant Pau, va jugar seriosament davant de l'equip de Sant Sadurní, que no va trobar el seu joc en cap moment del partit. Possiblement la tensió, qui sap, però els homes de Rafa Moreno, tot i que ho intentaven una i altra vegada, no van fer un gran partit. Malgrat això, els tres punts van viatjar cap a la Capital del Cava, suposant així que només els separa un punt de l'ascens a segona divisió. El partit començava bé per al Sant Sadurní Atl. i després d'uns primers minuts de tanteig, al min. 8, Pitu estava llest al pispar una pilota cedida de cap per al defensa del Sant Pau cap al seu porter. Pitu superava al porter i xutava amb l'esquerra a porteria. La pilota va anar obrint-se poc a poc fins a impactar a l'arrel del pal esquerra de la porteria del Sant Pau. Allà estaba Paco Palma que havia seguit la jugada i només tenia que empènyer la pilota al fons de la xarxa del conjunt local. Era l'1 a 0 i les coses pintaven bé per l'equip de Sant Sadurní d'Anoia. Al min. 10, Pedro encara sol al porter però el seu xut surt massa creuat a la dreta de la porteria del Sant Pau. Al min. 14, Pitu empalma la pilota, però el seu xut surt massa desviat. El Sant Sadurní Atl. dominava però sense tenir ocasions clares de gol, i les que tenia no es resolien de forma satisfactoria. Al min. 18, Cruces es llueix al aturar a la frontal de l'àrea un 1 contra 1 que hauria suposat l'empat. Al min. 28 arribava una altra ocasió claríssima per l'equip de Sant Sadurní sense un final feliç. Jaume A. encarava tot sol al porter i xuta però el porter aconsegueix desviar amb les cames a corner. D'aquí al final de la primera part no hi va haver res a destacar. El Sant Sadurní Atl. ho intentava però les jugades no sortien i així s'arribava al descans.

Falta defensada per l'equip de Sant Sadurní Atl.
La segona part va començar amb dos xuts llunyans de l'equip visitant que aturava el porter del Sant Pau sense problemes. Al min. 54, centrada de Paco desde l'esquerra y remat de cap de Patxi que tornar a aturar el porter. Al min. 61, internada per la dreta del davanter del Sant Pau, però el seu xut surt massa creuat. Al min. 69, possible penal a l'àrea del Sant Pau sobre Chus que l'àrbitre treu fora de l'àrea. Nene bota la falta que es passeja per l'àrea sense que ningú encerti a rematar. En la següent jugada, el davanter del Sant Pau caça una pilota a dins de l'àrea i Cruces es torna a lluir aturant en dos temps el xut. I el que son les coses, un minut després de que el Sant Pau hagués pogut empatar, Chus entra per la banda dreta i centra a mitja alçada perque Jaume A. venint del darrera remati de cap al segon pal, convertint el segon gol i definitiu al marcador del Sant Sadurní Atl. Els últims 15 minuts van ser de pur tràmit, ja que el Sant Pau gairebé va renunciar a l'atac i el Sant Sadurní Atl. ho continuava intentant sense gaire encert. Final del partit i tres punts importantíssims de cara a l'ascens per al Sant Sadurní Atlètic. Un punt separa de l'ascens matemàtic a l'equip sadurninenc, punt que intentaran aconseguir dissabte que ve a La Triola, on rep la visita de la PBB Sant Feliu i on recordem que encara no han perdut cap partit. Però això serà una altra història, dissabte 25 de maig a les 16:00 h. al Camp Municipal de La Triola.