dimarts, 7 de maig del 2013

La Crònica

Granollers 2 Veterans Sant Sadurní Atlètic 7

Tot i les nombroses baixes que tenia l’equip, els veterans no van donar opció a la sorpresa davant el cuer de la categoria.

A la primera part es va arribar al descans amb 0 a 2, un resultat curt ja que els davanters Marco i Pedro van tenir l’opció d’ampliar el marcador.

A la represa, va escurçar distancies els locals amb un gol de falta directa, però a la jugada següent Marco tornava a marcar i tancava de cop l’opció de la remuntada del Granollers. Pedro marcaria el 4 a 1 i el Granollers tornava a escurçar distancies. Però en la darrera hora de partit els sadurninencs feien 3 gols més i deixaven 2 a 7 final al marcador.

Destacar el partit serio fet pels jugadors que van disputar l’encontre ja que eren moltes les baixes de l’equip. Ara, quan resten 4 partits, arriba un mes on no val fallar ja que els rivals que es juguen l’ascens tampoc estan fallant. La primera final contra un rival directe, dissabte a les 16h, al Municipal de La Triola contra la Montserratina. De guanyar augmentarien molt les opcions de pujar de categoria.