dijous, 2 de maig del 2013

30a Jornada: Granollers - Veterans Sant Sadurní Atlètic

Aquest dissabte dia 4 de maig tindrà lloc a Granollers el partit de la 30a jornada de la 3a divisió del Campionat de Veterans, que enfrontarà al conjunt del Granollers, cuer de la classificació amb el lider provisional, el Sant Sadurní Atlètic. El partit començarà a les 18:45 h. al Municipal de Granollers. Queden convocats el jugadors de Veterans Sant Sadurní Atlètic a les 16:45 h. a la seu social del club, BAR LA TRIOLA. El Granollers ve de perdre en la anterior jornada al camp de la PBB Sant Feliu per 5 a 3, mentres que el Sant Sadurní Atl. es va desfer del CF Corbera per 3 a 1. Partit important per seguir optant a les places d'ascens, que cada cop estan mes ajustades. Dissabte a partir de les 18:45 h. a Granollers!!

El Rival

El Granollers es el cuer de la 3a divisió del Campionat de Catalunya de Veterans del Sector BCN. Porta 5 punts, amb 1 partit guanyat, 2 empatats i 26 perduts. Ha marcat 45 gols a favor i n'ha rebut 129. Jugant a casa ha aconseguit 4 dels 5 punts que porta. Ha aconseguit 1 victoria (Molins de Rei), 1 empat (CF Corbera) i 12 derrotes (Pubilla Casas, Santboia, PB Sant Vicenç, Buenaventura, Montserratina, PBB Sant Feliu, Piera, Incresa Molins, Masquefa, Pueblo Nuevo, Capellades i Sant Pau). Ha marcat 28 gols i n'ha rebut 65. Tot i ser el cuer de la classificació, ha aconseguit marcar com a minim un gol en els últims 8 partits jugats a casa. Així doncs, partit on el Sant Sadurní Atlètic intentarà guanyar i emportar-se els tres punts cap a Sant Sadurní, i el Granollers intentarà donar la sorpresa guanyant al lider provisional de la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.