Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Mendoza, Lipo, Nene, Guerre, Jordi A., Mora, Jaume A., Pitu, Marco, Palma i Patxi. I també amb: Antonio C., Cruces, Isco, Rubén, Pedro i Carles.

CF Corbera va formar amb: Lucena, Verdugo, Alfonso, Garcia, Gómez, Ozuna, Moscoso, Wilberto, Àlvarez, Arano i Lezcano. I també amb: Aranda, Molla i Gonzàlez.

Arbitre: Raul Venegas Cardenas. Va estar correcte durant tot el partit.

Atac del Sant Sadurní Atlètic
Partit entretingut el que van jugar, dissabte a La Triola, Veterans Sant Sadurní Atl. i CF Corbera, corresponent a la 29a Jornada del campionat. Triomf final pel conjunt local, que els dona el liderat provisional, ja que el partit entre l'UE Poble Sec i el Pueblo Nuevo no es va jugar.
Comença el partit i el Sant Sadurní Atl. domina, fins que al min. 11, Patxi aconsegueix foradar la porteria contraria, després d'una gran jugada de combinació per la dreta, on Marco toca per Mora i aquest, de taló habilita al mateix Patxi que creua davant la sortida del porter. Llavors el partit entra en una dinàmica de control per part del conjunt local però sense crear ocasions clares de gol. Al min. 32 arribava el segon gol del Sant Sadurní Atl. obra de Pitu. Una altra jugada de combinació en la que el mateix Pitu comença la jugada per la esquerra amb passe per Patxi que obre mes per Isco. El lateral sadurninenc fa una centrada per Pitu, que entrant desde darrera la posa al pal curt, sense que el porter pugui fer res. Gran gol de l'equip del Sant Sadurní Atl. que estava fent una molt bona primera meitat. Al min. 37 intent de remat en una centrada desde la dreta de Marco, on Isco i Patxi van a rematar la pilota però aquesta surt massa creuada davant de la porteria visitant. Al min. 40, Nene surt de la defensa per ser el director d'una gran jugada de toc pel centre, arriba després de varies parets a l'àrea però el seu xut final el tapat per un defensa del CF Corbera. El Sant Sadurní Atl. estava dominant però a les acaballes de la primera part, una centrada desde la dreta de l'atac del Corbera, guanyen l'esquena de la defensa i arriba al davanter visitant, que a la mitja volta supera a Mendoza, que tot i arribar a tocar la pilota, no aconsegueix evitar que arribi al fons de la xarxa. Era el min. 44 i el CF Corbera aconseguia un gol important, ja que es marcava en un moment delicat i els tornava a posar a dins del partit. Així s'arribava al descans amb 2 a 1 favorable als sadurninencs.
Xut de falta de Patxi en la segona meitat
Als primers minuts de la segona part, el CF Corbera va començar mes fort i mes viu. Van tenir algunes ocasions d'apropar-se a la porteria de Cruces, que entrava a la mitja part per Mendoza. Dominaven però poc a poc el Sant Sadurní Atlètic tornava a agafar la batuta del partit. Al min. 57, Patxi fa un llançament de falta a la frontal que s'estabella a la tanca. Tot seguit, Patxi cedeix per Mora que intenta el xut desde fora de l'àrea, però aquest surt massa creuat. Al min. 76, passada interior de Marco a Patxi que intenta superar al porter però aquest desvia a corner amb el peu. Tres minuts mes tard, al min. 79, arriba el gol que donava tranquilitat i que pràcticament sentenciava el partit. Gran jugada de nou, la pilota arriba a Pedro que deixa assentats a dos defenses amb una mitja volta, i amb la cama dreta posa la pilota a l'esquerra del porter, lluny del seu abast. Segona setmana consecutiva de Pedro marcant, confirmant així el seu gran estat de forma. Els últims 10 minuts van ser de pur tràmit. Acaba el partit i el Sant Sadurní Atl. aconsegueix una important victòria davant el CF Corbera que el manté a dalt, en una gran posició per continuar optant al premi de pujar de categoria.
Aquesta setmana visita a Granollers per intentar continuar amb la bona ratxa de resultats.